Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir daha geçmişteki kadar coşkulu yeni bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız. Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

İhtiyaçlarınızı pahalı etiketlerin altında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor olabilir. Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak.

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğiniz parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk günündehayatınıza ve kariyerinize odaklı olabilirsiniz. Hedef ve planlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Duygularınızı ortaya koyabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:56-20:31 arasında uzun süre boşlukta ilerleyecek Ay, önemli işlerin ertelenmesi anlamına gelse de, parasal konularda yaratıcı düşünmenizi sağlayabilir. Ancak malum ödemeler, gecikmeli borçlar veya alacakların tahsili gibi konularda belirsizlik nedeniyle kafanız karışabilir. Belki böyle bir durumda başkası olsa hiç dert etmez hatta rahat bile davranabilir. Fakat Boğa gibi her şeyi sağlam bir çerçevede değerlendirmek isteyen burç mensubunun içi pek rahat etmez. Bu nedenle her şeyi kontrol etmek ve güvende olmak istersiniz. Bu saatlerde benim önerim dışa karşı zayıf tarafınızı göstermemeniz, eğer bir şey sizi rahatsız ediyorsa bununla nasıl baş edilir diyerek sakin bir biçimde çözüm bulmaya çalışmanızdır. Saat 20:31 Ay-Balık burcu ilerleyişi, hoş duygular hissetmemizi sağlayan bu olumlu enerji, hem ilerisi adına umutlanmamızı hem de dostluk kavramları üzerinde düşünmemizi sağlayıcıdır. Birleştirici bir yansıma yaratır. Bu enerji sayesinde sorunlar varsa unutulur ve kırgınlıklar tedavi edilmeye çalışılır. Yalnız olanlar kendi içlerinde hüzün taşısalar da, bu enerji sayesinde umutlarını tekrar filizlendirmeyi başarabilirler. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ekonomik açıdan rahatlayacaksın. İş arayan bir Boğa burcuysan, bir görüşmede kendini iyi ifade edeceksin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemlitoplantılarını ve projelerinizi bugün gerçekleştirmek için acele edebilirsiniz. Motivasyonunuzun daha fazla yüksek olması gereken bugün heyecanlı ve kendinize olan güveninizle dikkat çekici gözüküyorsunuz. Ancak kişiler arası iletişiminizde bazı aksaklıkların olma ihtimali yüksek.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdaki kişilerden yardım alabilirsiniz. Ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Babanızla ilgili konularla ilgilenebilir, destek verebilirsiniz. Ev ortamınızda olmak size huzur verecek. Evinizde keyifli bir akşam geçirmek olasıdır.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize güveniniz fiziksel enerjiniz her geçen gün daha da artıyor. Başlamak istediğiniz her ne varsa şimdi harekete geçme zamanı. Yeter ki kararlı olup gitmek istediğiniz yönü belirleyin. İkili ilişkilerinizde popülerliğinizin artacağı bu süreçte ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Beraberliği olmayanlar size duyulan ilgiyi görmezden gelmemeli ve ilişkinin başlaması için bir adım atmalısınız. Son pişmanlık fayda etmez. Aşk kapınızda dolaşırken reddetmemelisiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ekonomik açıdan rahatlarken, beklemenin verdiği stresten de kurtulacaksın. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde gideceğin görüşmede kendini çok iyi ifade etmende fayda var. Görüşme yapacağın kişilerin keskin zekâları seni biraz zorlayabilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde gelen aşk itirafıyla yeni bir aşka yelken açabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle sorunları çözme konusunda iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesiyle bambaşka duygulara kapılacaksın.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Artık daha sağlıklı kararlar verebilmeniz gerekiyor.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Dikkatinizi farklı konulara yönelterek esas işinizden uzaklaştırabilir ve bunun sıkıntısını duyabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 04" R
Ay
Aslan
24° 04' 13" R
Merkür
Koç
29° 37' 06"
Venüs
Boğa
19° 36' 24"
Mars
Koç
11° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 34"
Satürn
Balık
17° 46' 30"
Uranüs
Boğa
23° 13' 15"
Neptün
Balık
29° 19' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 34"
Lilith
Başak
25° 00' 49"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>