Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz. Onun beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

İşyerinizde zaman zaman aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri asla göremiyorsunuz. Sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Çok yakınlarınızla her şeyinizi paylaşıyorsunuz ama biraz daha uzak çevreniz neredeyse sizi cimri olarak kabul ediyor. Gönlünüzden geçen bonkörlüğü pratiğe yansıtırsanız daha çok sevileceksiniz.

Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. Temkinli olmanız gereken bir gün. Her alanda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızı karıştıran bir konuyla ilgili yeni bir haber, kafanızın daha da karışmasına neden olabilir. Bu konuda objektif düşünmenizin bir yolu da kulaklarınızı yeni bilgilere kapamaktan geçiyor. Akşama doğru bir davet alabilirsiniz. gideceğiniz yerde de aynı konu açılabilir. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymazsınız. Önemli kararlar vermeniz için daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durun.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Saat 10:48 itibariyle etkili olacak Merkür-Uranüs karşıt görünümü, gerek işinizde veya günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. İşinizi, hayatınızı verimli bir şekilde geçirmeniz için bunun şart olduğunu görüyoruz. Ancak bir yandan da bunca yıllık birikmiş sıkıntılar, bastırılmışlıklar, haksızlıklar yüzünden işbirliği yapmak size ağır geliyor. İşte bugünkü karşıtlığın yarattığı bu durum, bir anda düşünmeden tepki göstermenize ve ne olacaksa olsun diyerek isyan etmenize neden olabilir. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hani bazen, isteklerimizi elde etmekte zorlanır ve bir türlü elde edemediğimiz güzellik ve mutlulukları yüce bir güce havale ederiz. Ne olacaksa olsun artık diyerek teslim oluruz. Boşluk etkisi bu ruh halinin çok daha belirgin bir şekilde ön planda olmasını sağlayıcıdır. Bu saatler arasında ani kararlar vermek yanlış olur. Rutin hayatımızın gerekleri ne ise, ona göre hareket etmekte yarar vardır. Saat 18:29 Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, ihtiyaçlarınızın, beklentilerinizin farkında olarak, hayatın sizi hiç yanıltmamasını, huzurunuzun daim olmasını istersiniz.  Kimseyi sorgulamadan günün kalanını geçirmekten yanasınızdır. Aileniz, sevdikleriniz, yuvanız sizin için oldukça kıymetlidir. Sadece kendinizin değil, diğer kişilere de yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Korku veya endişelerinizin  esiri olmadan hareket edebilirsiniz. Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,  

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile çevrenizin tepkilerini düşünmek bazen atmanız gereken adımlarınıza engel oluşturuyor. Onlara karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizin için önemli fakat başarısız olduğunuz zamanlarda tek başınıza kaldığınızı unutmayın. Bu nedenle kalıplaşmış bazı düşüncelerden kurtulmalısınız. Kendi çabanızla gerçekleştireceğiniz kazanımların size getireceği yenilikler sizin ufkunuzu çok geliştirecek.

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstesinden gelemeyeceğiniz işlerde ısrarcı olmamalısınız. Daha çok başarabileceğiniz işlere odaklanın. Kısa bir seyahat size yeni bilgiler ve tecrübeler sunabilir. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları paraya çevirmek isteyebilirsiniz. Konusunda uzman olan kişilerle görüşebilirsiniz. İşlerinizde desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında hareketli koşullar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arada çalışacağınız insanlara karşı sabrınız yüksek olmayacak. Kolay sinirlenebilir, çevrenizdekilerle geçinmekte zorlanabilirsiniz. Sakin olmaya çalışmalısınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşama kadar ağır enerjilere sahipsiniz. Akşamdan itibaren ise kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız lokantalarda yemek yiyebilirsiniz.Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz. Merhamet ve insan sevgisini yoğun tadabileceğiniz bugün özellikle arkadaş çevrenizde size ihtiyacı olanlara manevi destek sağlama mecburiyetinde olabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve su kenarlarına gezintiler için çok uygun bir gün olabilir. Sabırsızlık nedeniyle oluşacak kazalara dikkat etmelisiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 30" R
Ay
Koç
04° 46' 32"
Merkür
Koç
19° 34' 22"
Venüs
Boğa
07° 01' 53"
Mars
Koç
03° 29' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 11"
Satürn
Balık
16° 59' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 42"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 54"
Lilith
Başak
23° 52' 51"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>