Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınız biraz onda kalacak ama endişe etmenize gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz. Bu ayrılık duygularınızın kuvvetini bir kez daha kanıtlayacak.

Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var.

Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunalttı. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız.

Yapacağınız kısa bir yolculuk ya da bir eğitim çalışması size çok şey öğretebilir, değerlendirmeniz yararlı olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her anlamda sağlam ilerlemek için çakıl taşlarını yolunuzdan ayıklamaya başlayacaksınız. Düşmanlarınızın düşüşlerini görecek, belki onlara acıyacaksınız ama barışmaya da asla razı olmayacaksınız. Eşiniz de bu süreçte her anlamda yanınızda olacak, eskiye oranla daha iyimser ve sevecen davranacak ilgi ve sevgisini tamamen ortaya koyacaktır.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, ilerisi adına umutlanmanızı, başkalarıyla ilişkinizi güçlendirmenizi, sevgi, merhamet gibi güzel duyguları gönlünüzde hissetmenizi sağlar. Saat 02:53 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, değerleriniz, aşk, çocuklarınız, ekmeğiniz, inandığınız olgular kıymetlenir. Geleceğe taşınmayan hiçbir şeyi hayatınızda istemezsiniz. Güven vermesi, uzun ömürlü olmasına dikkat edersiniz. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı  sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, geri hareket nedeniyle ay sonuna kadar, aşk hayatımızdan kişisel kararlarımıza kadar her konuda dikkatli düşünmemizi gerektiriyor. Hemen karar vermeyelim, duruma iyice bakalım. Saat 20:50 Ay- Chiron olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,  

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizle içsel barış yapmak istediğiniz bir gün. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. . Ertelediğiniz işler konusunda sıkı çalışmalı, yeni projeleriniz için önünüzü açmalısınız. Bugün ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayacak, kendinizi duygusal konularda başarılı hissedeceksiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdakileri açıkça dile getirmelisiniz. Bu sayede ilerlemeniz daha kolay olabilir. İlerlemek istediğiniz konular varsa, sizin tarafınızdan başlangıç yapılması gerekiyor olabilir. Diğerlerini bekleyerek zaman kaybetmemelisiniz. İyi bir lider olmak için elinizden geleni yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Güçlü kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Zaman zaman günah işlediğinizin siz de farkındasınız. Kötülük yaptığınız için kendi kendinizi suçluyorsunuz.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir. Kendinize vakit ayırın.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz.Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Henüz sıcak sonbahar günlerinin size getirdiği umut ve güvenlik duygusunu sonuna kadar kullanabileceksiniz. Şifa alma ve şifa verme gibi konularda özel enerji ve fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Bilhassa çocuklarınız için değerli yatırım fırsatlarına sahip olabilirsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 43" R
Ay
Başak
29° 53' 55"
Merkür
Boğa
03° 31' 22"
Venüs
Boğa
23° 19' 21"
Mars
Koç
13° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 20"
Satürn
Balık
17° 58' 49"
Uranüs
Boğa
23° 23' 46"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 45"
Lilith
Başak
25° 20' 55"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>