Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslısınız sevdiğiniz insanın bu kadar mükemmel olması sizi bile şaşırtıyor. Ona güzel sözler söyleyip, onu şımartmalısınız. Bugün çevrenizdeki gelişmeleri yakından izleyip isabetli kararlar alacaksınız.

Bugün tamamlanmamış işlerinizi bitirmeye çalışacaksınız. Bunun için biraz daha öz veri ile çalışacaksınız. Bu işleri tamamlayamazsanız üzerine yeni işler gelecek. Aslında çok sıkıntıya gelen bir yapınız yok.

Bugün eliniz çok sıkı. İhtiyacınız olacak şeylere bile para harcamaktan çekiniyorsunuz. Artık biraz harcama yapmanızın zamanı geldi. Yaptığınız yatırımlar meyvesini istediğiniz gibi vermiyor.

Bazı konularda otoriter olmanız gerekiyor. Yoksa çevrenizdeki insanlar sizi her an ikinci plana atabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız bazı haberlerden çok fazla etkilenmeniz, kafanızı karıştırabilir. Gereksiz tartışma ortamlarından uzak durmalısınız. Bir yakınınızdan gelecek haber, ona karşı tavır almanıza neden olabilir. Gereksiz heyecana kapılabilirsiniz. Dostlarınızdan fikir alarak davranmanız iyi olabilir. Oldukça enerjik ve ısrarlı tavırlar gösterebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, kazancımızı, bilgimizi, deneyimlerimizi doğru yatırım, doğru ortak ve gerekli işlerde kullanmalıyız. Dikkatli ve özenli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Ne daha fazla kazanayım diyerek yanlış işlere kalkışalım ne de var diye har vurup harman savuralım. Hesap hataları yapmamalıyız. Eğer borcumuz harcımız varsa bunları ödemeliyiz. Bir işe adım atıyorsak bunun artı ve eksilerini tartmalıyız. Emeğimizin hakkını bilen ve bunu hakikaten iyi niyetli şekilde değerlendiren insanlara yönelmeliyiz. Bir koyup bin alırım diye düşünerek, kredi çekmek, borç altına almak yanlış olur. Muhasebemizi iyi yapmalıyız. Bu Dolunayda aklımızın başımızda olmasında fayda görüyorum. Ay-Uranüs görünümü, gerçekten rahatlamamız, özgür olabilmemiz için, önce bizi rahatsız eden, kısıtlayan, zorlayan kişilerden, borçlardan kurtulmayı işaret ediyor. Bu sayede kendimizi daha iyi hissederiz. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bilgimizi, tecrübemizi üretkenliğimizi, ciddi projelere yönelerek göstermemizi sağlayacak. Dağılmak yerine, toparlanarak işimize gücümüze bakacağız. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizili bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu itibariyle, ilişkileriniz ön planda ve etrafınızda korumanız gereken kişiler olabilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin (kardeşler, teyzeler, akrabalar, komşular v.b) sabrını zorlayabilirsiniz, ama ardından ilişkiler samimileşiyor. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda tartışmalar söz konusu olabilir. Sosyal ilişkiler dikkat gerektiriyor. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi zorlayabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde gelecek beklentilerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça farklı davranacağınız bir gün olabilir. Çok değişik davranış şekilleri benimseyip çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bu durum hayatınıza olumlu yenilikler de getirebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bir şeyleri başarma ve aşma arzunuz yükselirken, yakın çevrenizle görüşmeler yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanılgılar devreye girebilir. Dolunay, sizin ortaklaşa para hanenizde gerçekleşiyor. Bir borç ya da ödeme ilişkilerinizin gerilmesine yol açabilir. Beklediğiniz bir parayı alamayabilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında mücadele vermiş olduğunuz ve çaba gösterdiğiniz bir konuda sona gelinmiş olabilir.Sonuç verdiğiniz mücadelenin yeterli olmadığı konusunda size bir farkındalık sunulabilir. Özellikle ruhsal ve sinirsel durumunuzda etkin bulunan gergin enerjilerin bu Dolunay’da sizi nereye taşıyacağı konusunda öğretiler geliştirmeniz gerekebilir. Maddi konularda ilişkide olduğunuz kişilerle olan münasebetiniz sorgulanacaktır. Devam edip etmeyeceğinizi belirleyebilirsiniz. Eşinizin maddi durumuyla ilgili bir çözülme yaşanabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>