Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslısınız sevdiğiniz insanın bu kadar mükemmel olması sizi bile şaşırtıyor. Ona güzel sözler söyleyip, onu şımartmalısınız. Bugün çevrenizdeki gelişmeleri yakından izleyip isabetli kararlar alacaksınız.

Bugün tamamlanmamış işlerinizi bitirmeye çalışacaksınız. Bunun için biraz daha öz veri ile çalışacaksınız. Bu işleri tamamlayamazsanız üzerine yeni işler gelecek. Aslında çok sıkıntıya gelen bir yapınız yok.

Bugün eliniz çok sıkı. İhtiyacınız olacak şeylere bile para harcamaktan çekiniyorsunuz. Artık biraz harcama yapmanızın zamanı geldi. Yaptığınız yatırımlar meyvesini istediğiniz gibi vermiyor.

Bazı konularda otoriter olmanız gerekiyor. Yoksa çevrenizdeki insanlar sizi her an ikinci plana atabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız bazı haberlerden çok fazla etkilenmeniz, kafanızı karıştırabilir. Gereksiz tartışma ortamlarından uzak durmalısınız. Bir yakınınızdan gelecek haber, ona karşı tavır almanıza neden olabilir. Gereksiz heyecana kapılabilirsiniz. Dostlarınızdan fikir alarak davranmanız iyi olabilir. Oldukça enerjik ve ısrarlı tavırlar gösterebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:53 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, sizi parasal kazanç yollarını araştırmaya, ekmeğinizi kazanmak adına harekete geçmeye, bu konularda gerçekçi düşünmeye çağırıyor. Kimseye muhtaç olmamak için mutlaka bir gelirim olmalı ve hayatım uzun süreli bir şekilde garanti altına almalıyım diyoruz. Ancak diğer taraftan başkalarıyla şefkatli, iyi niyetli bir şekilde bağlantı kurmamız hatta gerektiğinde hiçbir karşılık beklemeden onlara yardımcı olmamız gerekiyor. Birbirinden farklı olan bu iki olgu arasında belli bir gerilim yaşanabilir. Burada yapılması gereken, tabii ki çıkarlarımızın farkında olmak ancak başkalarıyla olan bağımızı da güçlü tutmaktır. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, parasal anlamda kazanç getiricive girişimlerin işaretçisidir. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, günü aydınlatıcı, ılımlılık ve sağlamlık duygusuyla sarıp sarmalayıcıdır. Hayata güçlü bir şekilde sarılmayı ve tutarlı bir sevgiyle başkalarını kucaklamayı sağlayan bu görünüm, bizlere bir çok konuda yardımcı bir kuvvettir. Özellikle yaratıcı yeteneklere sahip kişiler için gayet olumludur. Bu kişiler çalışmalarını dış dünyada sergileyebilirler. Karşınıza değişik tarzda teklifler çıkabilir. Bunları değerlendirmenizde yardımcı insanlarla tanışabilirsiniz. Renk, koku, lezzet, düzenleme, şekillendirme gibi çalışmalar için uygundur. Gönülden kucaklaşmak, sevgiyle yol almak, başkasını kendiniz gibi görerek yardımcı olmak yine bu görünümün şifalı enerjisi altında mümkündür. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, yaşamın sıkıntıları karşısında duyduğu endişelerden kurtulmak isteyen bireyin kendi yolunu çizme arzusunun simgesidir. Doğaldır ve hakkıdır. Ancak şu nokta gözden kaçırılmamalıdır. Kişi uygulamak istediği yenilik için her şeyi gözden geçirmiş midir, bütün önlemleri almış mıdır, bu arzusunun temeli güçlü müdür? Bu soruların cevabını çok iyi düşünmek lazım. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, bulunduğunuz ortamda lider yönlerinizi kolayca ortaya koyabilmenizde destekçinizdir. Kararlı bir şekilde hareket edersiniz. Çevreniz üzerinde etkiniz, duruşunuz ve güvenilirliğiniz gayet olumludur. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde göz önünde olduğun bir gün. Resmi ilişkilerin ön plana çıkabilir. Statülü insanlarla iletişimin daha da artabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerimiz ve kariyerimiz ile ilgili konuların gündeme gelmesiyle güne hızlı bir başlangıç yapabiliriz. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kişisel planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak için acele edebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar çıkabilir. Ticari işlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaderinizdeki kişiler ve olaylar ile karşılaşmanız mümkün. Bazı kişiler size tanıdık gelebilir ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayabilirsiniz. Duygularınız karışık. Anneniz ile aranızda daha önce geçmiş olayları hatırlayabilirsiniz. Onun yaşadığı olaylardan etkilenip duygularınız derinleşebilir. Ancak bunların üzerinde fazla durmayıp dikkatinizi başka konulara yönelteceksiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde değişik yerlerden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer alanlarınızdaki farklı olaylar size para olarak dönebilir. Bugün, sosyal çevrenize yardım etmekten çekinmeyeceksiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü size atfedebiliriz. Zira Ay iki buçuk gün boyunca Boğa burcunda seyahat ediyor. Kendini zevk ve keyfe odaklamalısınız. İster estetik yaptırarak, ister dostlarla yiyip içerek isterseniz de aşkta romantizm yaşayarak şımartabilirsiniz. Hayatınızda önemli yer tutan bir kadının desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 26' 07" R
Ay
Boğa
09° 01' 43" R
Merkür
Koç
21° 23' 07"
Venüs
Boğa
09° 54' 18"
Mars
Koç
05° 17' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 04"
Satürn
Balık
17° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 45' 47"
Neptün
Balık
29° 07' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 34"
Lilith
Başak
24° 08' 22"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>