Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor. Yarını, sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor.

Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz. Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz.

Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor, sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir. Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu herkes için öyle değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz çözümsüzlüklerin birçoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili sevenlerinizden ve yakın çevrenizden beklediğinizin üzerinde destekler alabileceksiniz. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bir olumluluk karşısındaki serinkanlı tutumunuzu devam ettirmenizde fayda var. Erken sevinçlerin arkası üzüntü olabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamız saat 08:13 Ay-Mars görünümüyle başlıyor. Cesaret ve kararlılık hemhem ilişkilerde bir hayli önemli. Fakat bir o kadar da dikkatli ve sabırlı olmalıyız. Kendimizi hafife almayacağız. Elbet güçlüyüz. Ancak çok fazla da zorlamayalım. Saat 15:31 Ay-Merkür görünüm etkisinde iş-toplum-finansal konuları iyi analiz etmek gerekiyor. Sizi başkalarına bağımlı hale getiren, zorlanmanıza neden olabilecek işlere kalkışmayınız. Gerçekçi düşünmek lazım. Saat 17:38 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs görünümü, maddi konularda yaşanabilecek sürpriz gelişmelere karşı yedek bir plan yapmakta fayda vardır. Hesap dışı durumların yaşanma ihtimalini göz önüne alarak ilerlerseniz bir sorun çıkmaz. Saat 19:49 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla ortaklaşa paylaşımda bulunma arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki kazanmak, başarılı olmak, beğenilmek, çekici bulunmak isteriz. Kendimize sağlıklı yaşamak adına özen gösteririz. Eğer gerekli görürsek iyi niyetimizi de gösteririz. Ancak nezaketsiz insanlara kibarca uyarıda bulunuruz. Saat 20:56 Ay-Chiron görünümü nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizi gösteriyor. Yeni haftamız sizin için hayırlı gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır hayalini kurduğun konuyla ilgili bir haber alabilirsin. Standartlarını yükseltmek için bugün adım atabilirsin.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek mevkili kişilerden aldığınız sosyal teklifleri kabul edin. Otorite figürleri ile sosyal yaşamda kurduğunuz yakınlık size fırsatlar getirecek. Parasal konularda daha temkinli harcamalar yapın.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlarınızı son anda uygulamaya koyuluyorsunuz. Ancak bu yoğunluğun içinde sosyal yaşamınızdan ödün vermiyorsunuz. Eğlence ve gezilerinizi ihmal etmiyorsunuz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yüksek mevkili kişilerden aldığınız sosyal teklifleri kabul edin. Otorite figürleri ile sosyal yaşamda kurduğunuz yakınlık size fırsatlar getirecek. Parasal konularda daha temkinli harcamalar yapın.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem zihinsel hem de fiziksel açıdan potansiyelinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, enerjinizi kontrol etmeniz biraz zor olabilir. Öfkeli ve gergin bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ya da kendinizi isteksiz, yorgun ve hasta hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanın.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız, tüm gün boyunca, vergi veya sigorta ödemeleri gibi gider kalemleri ile meşgul olabilir. Harcamaların altından kalkamayacağınızı düşünmeniz yersiz olacaktır. Aniden bir gelir kaynağı doğması bile mümkündür. Bu, sizi son dere sevindirecektir.

20 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 12" R
Ay
Balık
28° 54' 32"
Merkür
Koç
19° 17' 39"
Venüs
Boğa
06° 32' 16"
Mars
Koç
03° 11' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 32"
Satürn
Balık
16° 57' 38"
Uranüs
Boğa
22° 36' 19"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 35"
Lilith
Başak
23° 50' 11"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>