Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler aceleci davranmanızı engellemeli. Bu defa yanılgıları kaldıramayacağınızı biliyorsunuz. Temkinli davranmanın aşkta bir işe yaramadığını da bilgi hanenize katabilirsiniz.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

İnsan hem ilginç, hem de kötü olabilir. İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde, değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor. Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı duyabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 18 Şubat-20 Mart arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş, duygularımız, hayallerimiz, duyarlılığımız ön plandadır. Sanatsal konulardan, mistik faaliyetlere kadar geniş bir alanda soyut çalışmalara yönelebiliriz. Balık burcu geçişleri iki yönlüdür. Bazıları kendinden ödün verir, sınırlarını çizemediği için başkalarının kurbanı olur ve en ufak bir zorlukla karşılaştığında kadere küser. Kimileri becerilerini, yeteneklerini hayal gücüyle birleştirerek hayata sunar ve duygularının esiri olmadan yolunda ilerler. Tabii ki Boğalar, maddi ve manevi değerlerinin gayet bilincinde olan toprak insanlarıdır. Öyle bilmedikleri sularda yüzmeyecekler ve ne yapmak istediklerini tespit ederek dönemi olumlu yönde değerlendireceklerdir. Saat 21:52 itibariyle hayatı farklı bir açıdan ele almamızı sağlayan Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde, zorluklarına rağmen, yaşamak denilen olgunun ne kadar kıymetli olduğunu düşüneceğiz. Saat 22:33 Yay-Balık burçları arasındaki sondördün, borç alarak veya bizzat para koyarak yapılacak işler ve verilecek kararların işaretçisi olsa da, sağlamlığı konusunda şüphemiz varsa beklemede kalalım. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün için tüm hafta yaptığın plan ve programlar iptal olabilir. Bu yüzden akışta kalmaya gayret etmen gerekecek.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizi geliştirecek yeni tanışmalar söz konusu olabilir. Ailenizle finansal anlamda eşit paylaşımlara gitme kararı alabilirsiniz. Güçlü dostlukların gelişebileceği, kendinizi rahat bulduğunuz bir gün olabilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konuları ihmal etmemelisiniz. İlk bakışta çok rahat gelmeyen bir düşünce önünüze yeni imkanlar getirebilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizin her zaman kabul görmesini bekliyorsunuz. Ortak karar almak bugünlerde şartlarınıza daha uygun. Özel hayatınızda ise şımartılmak hoşunuza gidiyor.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde kimliğinizi göstermeye başlayacaksınız. Geleceğe yönelik planlarınız devreye girebilir. 1 ay boyunca sosyalliğiniz artacak.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçmek için durum değerlendirmesi yapacaksınız. Fakat, beklentileriniz daha makul ve olabilecek türden olmalı.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Asla sabırsızlık göstermemeniz gereken bir gündesiniz. Karşılaştığınız sorunları çözemezseniz bile patlamalardan kaçınmaya çalışmalı, durumu idare etmek veya sorun çıkaran kişileri kendi hallerine bırakmak gibi yöntemler uygulamalısınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 18" R
Ay
Balık
23° 54' 43"
Merkür
Koç
19° 03' 51"
Venüs
Boğa
06° 06' 58"
Mars
Koç
02° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 43"
Satürn
Balık
16° 55' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 08"
Neptün
Balık
29° 01' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 27"
Lilith
Başak
23° 47' 54"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>