Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanmıyor. Dışa dönük kişiliğiniz nedeniyle ihmal edildiğini düşünüyor ve sizden gönlünüzü almanızı bekliyor. Bugün onun taleplerini yerine getirebilmeniz için fırsat doğabilir.

Mesleki olarak gelişeceğiniz bir ortama girmek üzeresiniz. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız. Önümüzdeki günler kendi kendinize yatırım yapacağınız günler olabilir.

Küçük bir borcunuz olması bile canınızı çok sıkıyor. Oysa yakınlarınız için bunun bir önemi yok. Daha rahat yaşamanız için daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz.

Bugün ulaşımla ilgili sorunlar yaşayabiliriz. Bu sorunlar sebebiyle randevunuza geç kalabilirsiniz. Hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilişkilere açık olan yapınız yeni dostlar edinmenize neden oluyor. Yakın bir zamanda hayatınıza giren dostlarınızla iyi günler geçiriyorsunuz. Bugün tembellik etmeyi planlıyordunuz ama yeni dostlarınızdan davet alabilirsiniz. Kalabalık toplulukla bir gün geçirmeyi göze alırsanız hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, eskiye ait konular bizi hassas kılıcıdır. Özellikle kardeşimiz, yakınlarımızın bize sıkıştığımız meselelerde destek olmasını bekleriz. Pek derdimizi kimseye anlatmayız. Fakat iş, sağlık, çalışma ortamı veya maddiyatla ilgili problemleri kafamıza takabiliriz. Güvence çok önemlidir. Güçsüz kalmaktan çekiniriz. İştahımız artabilir. Canımız sıkıldığında hemen bir şeyler atıştırabiliriz. Dikkat edelim. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü, güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. İdeallerinizi gerçekleştirme isteğinizi yükselten bu görünüm,  hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmenizde size yardımcıdır. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü gayet kıymetlidir. Hem yakın çevremiz hem de hayatı gözlemlemede size algı gücü veriyor. Neyin gerekli ve gereksiz olduğunu tespitte yardımcıdır. Gelişimden yanasınız. Müzik, sanat, çalışma hayatı, aşk, çocuklar, gelecek sizin gözbebeğiniz gibi. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlığı, eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi mutlaka düşününüz. İşlerinizi belli bir disiplin altında yapmanız ve karşınıza çıkabilecek engelleri hesaba katarak hareket etmenizi sağlar. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt  görünümü,  kişinin ailesini, sevdiklerini kanatları altına alma, onları koruma ve kollama arzusunu işaret eder. Bunun için var gücüyle çabalar ve kendini geliştirmeye çalışır. Yorucu olsa da, sınırlarını koruması, kendini güvence altına alması gerektiğini bilir. Yakınlarına karşı yumuşak ancak dışarıya karşı sert davranabilir. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.    

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, aktif yapınızı ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısınız. Enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. Gücünüz, biraz da ailesel konularla paralel gelişiyor. Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız zıtlaşmalar, yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz.

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile yaşantınızla ilgili başlıklar gündeme gelebilir. İçten yaklaşımlar diyalogları güçlendirebilir. Biraz prensiplerinizin dışına çıkmanız gerekebilir. Dikkatiniz ve ilginiz azabilir. Mevcut işleri atlamamak adına kendinize bir liste oluşturmalısınız. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Akşam saatlerinde gerginlikler olabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek...Toplumsal yaşamınızda bir hayli hareketlisiniz. Etrafınıza neşe saçıyor, ailenizle ilgilenmeyi biliyorsunuz. Akşam aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arada çalışacağınız insanlara karşı sabrınız yüksek olmayacak. Kolay sinirlenebilir, çevrenizdekilerle geçinmekte zorlanabilirsiniz. Sakin olmaya çalışmalısınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir yolculuğa çıkmak için hem güçlü duygulara sahipsiniz hem de uygun zamandasınız. İş bağlantılarınızı ve haberleşme kanallarınızı arttırmak için de uygun başlangıçlar yapmaya müsaitsiniz.Ancak uluslararası kültürler ve hukuki konularda önemli bir dönüşüm sürecinde bulunuyorsunuz ve bu sizde duygusal baskı yaratabilir. Yakın çevre ilişkilerinde başlangıçlar yapma hevesindeyken anlam arayışı konusunda değişime açık ve kararlı olacağınız bir Venüs günündesiniz. İletişim konularında merhamet duygusu güdeceğiniz temaslar kurabilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 05' 15" R
Ay
Koç
03° 27' 08"
Merkür
Koç
19° 30' 33"
Venüs
Boğa
06° 55' 12"
Mars
Koç
03° 25' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 55"
Satürn
Balık
16° 59' 11"
Uranüs
Boğa
22° 37' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 37"
Lilith
Başak
23° 52' 15"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>