Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın ve yaratıcılığınızın karşılığını maddi olarak da görebilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz. Dikkatli olun ve çok konuşmayın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İdealist fikirlerinizle dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlığından kaynaklanan tartışmalar çıkabilir. Daha dazla değer görmek ve saygınlık duymak isterken süreklilik taşıyan ilişkilerinize zarar vermeniz söz konusu. Fazlasıyla esnek olmanız sizin çıkarınıza olacaktır.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince, maddi- manevi güvencemiz önemlidir. Sevdiklerinizi korur ve gözetirsiniz. Ailenize ait sırları kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz yanınızda huzur bulur, onları kanatlarınız altına alırsınız. Eğer bir sorun varsa, kayıtsız kalmaz onu çözmek istersiniz. Eğitime önem verirsiniz. Kardeşlerinizle bağınız güçlüdür. Kimseye bir şeyinizi belli etmezsiniz. Fakat size şefkatle, sevgiyle yaklaşan kişilere destek olursunuz, onları önem verirsiniz. Mars bu süreçte Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu durum bir yandan aktif şekilde hedefe varma arzusu ancak bunu yapmakta zorlanma şeklindedir. Tabii ki duygularımız burada devreye girer. Tatil programı bu dönemde yapılır. Daha önce gidilmiş bir yer tercih edilir. Sevdiklerinizle beraber olma arzunuz yoğundur. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında Merkür Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, parasal ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri gündeme getirdiği gibi, bunları yakın çevrenizde güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız anlamında etkilidir. Genel olarak bağlantıda olduğunuz kişiler kardeşleriniz, çocuklarınız, partneriniz, eski tanıdıklarınızdır. Tanımadığınız kişilerle zaten pek konuşmazsınız. Güven olgusu sizin için gayet önemlidir. Bu yüzden de sırlarınızı, yapacaklarınızı pek kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassasiyetiniz yüksektir. Onların gelecekleri, barınma ve ihtiyaçlarını önemsersiniz. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız tümüyle kendinize dönük, iç dünyanızla temas halinde, size huzur veren ortamları tercih edersiniz. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kısa mesafeli bir seyahat gerçekleştirmen gerekebilir. Para konusunda kaygılarını azaltacak haberler alabilirsin.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatımıza dair istek ve bağlılıklarımızı yüzeye çıkartarak davranışlarımızın gerçek nedeniyle yüzleşilmesi gerektiğini farkındalığını yaşayabiliriz. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda sakin kalmalısınız. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Duygusal olaylar sizi biraz zorlayabilir. İşlerinizde aksamalar olabilir. İşlerinizde yoğunluğunuz artabilir. Toparlamanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Bazı konularda feragat etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde işleriniz sonuçsuz kalabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne istekli başlayacaksınız ve duygularınız yüksek olacak. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Fakat aynı zamanda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün tekliflerin yanı sıra beklemediğiniz kişilerin iltifatları da şaşırtıcı olacak ve kendinize olan güveniniz artacak. Ancak sözlerinize özen gösterin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bir şeyleri başarma ve aşma arzunuz yükselirken, yakın çevrenizle görüşmeler yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Satış, pazarlama ve iletişimle ilgili konularla, yakın çevre, reklam, yazım ve öğrenim alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. 1 ay boyunca meraklı yapınız ve iletişim gücünüz ön planda olacak.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşamleyin Yengeç burcuna yerleşecek Güneş, bir aydır sizi kararsız bırakan zihinsel konulardan sıyrılmanızı sağlar. Artık odağınız daha fazla kardeşler, aile bireyleri ve özel hayatınıza kayar. Yeteneklerinizi ortaya koymak, eğitsel konulara vakit ayırmak, yakın çevrenizde mekan düzenlemesiyle ilgilenmek ya da arabanızı yenilemek önem kazanır.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 58' 23" R
Ay
Boğa
17° 06' 43" R
Merkür
Koç
21° 51' 46"
Venüs
Boğa
10° 35' 20"
Mars
Koç
05° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 55"
Satürn
Balık
17° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 47' 43"
Neptün
Balık
29° 07' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 22"
Lilith
Başak
24° 12' 04"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>