Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişi size sırılsıklam aşık. Kuşkucu davranmanıza hiç gerek yok. Bu şekilde, uzun vadede o kişiyi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. O sizle ciddi bir ilişkiye girmek istiyor.

İş yaşantınızda bazı olumsuz gelişmeler yaşadınız. Fakat hemen yardım alabileceğiniz insanlarla irtibata geçerek sorunları halletme yoluna gittiniz. Bugün bu konularla ilgili gelişmeleri takip edeceksiniz.

Paranızı hesaplı kullanmayı bir türlü öğrenemediniz. Bugün yapacağınız harcamalarla bütçenizi sarsacak ve kendinizi zor durumda bırakacaksınız. Bundan böyle para durumunuza daha çok dikkat edin.

Sevdiğiniz bir dostunuza zarif bir jest yapmak istiyorsunuz. Bu dostunuz bugün sizi arayabilir. Dişçiye gitmeyi sakın ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklarda bulunan bir arkadaşınıza size bir konuda yardımcı olması için umut bağlamışsınız. Kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz. Sonuçta her olanağa sahipsiniz ama bunları kullanmayı bilmiyorsunuz. Bugün duygusal anlamda bazı iniş çıkışlar yaşabilir ve kendinizi zaman zaman mutsuz hissedebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamız,  burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji,  dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 17:12-19:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu kısa süre içinde sizi ilgilendiren her konuda  hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır. Saat 19:35 itibariyle Ay, İkizler burcunda seyrine başlayacak. Yenilik merakımızı yükselten bu enerji sizi zenginleştirecek, ihtiyaçlarınızı elde etmenizi sağlayacak her türlü düşünceye, öneriye açık olmamızı sağlıyor. Fikirlerimizi  insanlara ifade ederek, bilgimizi göstermeye çalışarak güç elde etmek arzusu duyarız. Saat 21:52 Ay-Jüpiter görünümü, akşam saatlerinde yapılacak konuşmaların genel olarak ailemiz ve maddi konular etrafında gelişmesi demektir. Kendimizi geliştirmek, bilgilenmek ve bildiklerimizi paylaşmak isteriz. Kendimizi dış etkenlere karşı güçlendirmek adına düşünürüz. Yeni haftanın sizleri mutlu edecek gelişmelere ve haberlere  işaret olması dileğimle,

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeninizi ortak paylaştığınız Venüs zıt burcunuzda yolculuğundan olumlu etkileniyorsunuz. Adaletli ve savunmacı yönünüz ortaya çıkıyor. Bugün aşk konusunda önemli düşünceler içindesiniz. Birlikte olduğunuz kişinin davranış biçimi, sizi olumlu motive ediyor. Seviyor ve seviliyorsunuz. Ortaklıklar konusunda, yaratıcılığınızdan faydalanabilirler.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var. Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız. Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun. Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize ve sağlığınıza ait konularda değişiklikler ve yeni adımlar olabilir. Keyfinize olan düşkünlüğünüzü dengelemeniz iyi olacak. Bugün aynı zamanda olaylara bakış açınızı gözden geçirebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmenizin yararı var. Üstelik bu yeni yaşam tarzı hoşunuza gidebilir.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKINTILAR artık bitti. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. Bu, sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>