Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adlandıramadığınız duygularınız, izin vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Bir anda kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz. Ama her şey sandığınız kadar elinizde olmayabilir.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik geliştirmiş gibisiniz. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir. Yakında şehir dışında bir satış işiniz var, ama yeterince ilgi göstermeyeceksiniz.

İlgisiz davranacağınız bir satış işi önemli olabilir. Çevrenizdeki imkanları görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinize duyduğunuz güvenle, önemli kararlara yönelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tamamlamaya çalışacağınız bazı uğraşlarınızda yeni fikirlerin etkisinde kalabilirsiniz. Tavır belirleme güçlüğü çektiğiniz bir konu, konunun diğer ilgililerinin ısrarlarıyla bugünlerde sizi net davranışlara zorlayabilir. Buna direnmeniz işinizi güçleştirecek.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:34 Ay-Satürn görünümü,hayatında hiç kimseye ihtiyacınız yokmuş gibi bir tavır içinde olabilirsiniz. Çünkü sizi hafife almalarından hoşlanmazsınız. Ancak maddi ve manevi anlamda ilişkiniz olan kişilerle bağınızı güçlü tutmak zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığıhayatınızla ilgili konularda demokratik davranmanın önemini işaret ediyor. İlişkilerinizde herkesin yararına olacak şekilde düşünürseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır. Ancak sevgi çerçevesinde hareket edilmezse, ev içinde huzursuzluk yaşanması mümkündür. Saat 06:58 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, ailenizle ve büyüklerinizle aranızdaki konuşmalar bir hayli etkilidir. Özellikle sevgilinizle, kardeşinizle, arkadaşınızla önemli konular üzerinde fikir alışverişinde bulunursunuz. Gerçek anlamıyla sizi anlayacak insanlara ihtiyaç duyarsınız. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün aile ve yuva evinizde ilerliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız mutlu beraberliklerden istediğiniz performansı sağlayacak ve kendinizi daha önemli konumlarda göreceksiniz. Hem kendinizi hem de çevrenizi öyle usta bir şekilde yönetiyorsunuz ki, sizi takdir etmemek mümkün değil.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı olmanız üzücü sonuçlar doğurabilecek durumlardan kaçınmanızı sağlayabilir. Ailenizle veya sevdiğiniz kişilerle ya da kendinizi şımartmanızı sağlayacak aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bireyselliğinizi ortaya koymak isteyeceğiniz zamanlar var. İletişim eksikliğinden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Gün içinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha hareketli hissedebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hareketli geçecek ve gizli istekleriniz ile ilgileneceksiniz. Bu arada güçlü ve etkileyici kişiler duygularınızı derinden etkilemiş olabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konularına odaklanabilir, tatildeyseniz kalabalık içinde olmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanları anlamak zor gelebilir. Ailenizdeki bazı konuşmaları onaylamayabilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki atılımlar yapabilmek için doğru zamandasınız. Yenigörüşmelerine katılabilir kafanızdaki sıra dışı fikir ve projeleri çalıştığınız kurumun yönetimine sunabilirsiniz.Ancak gerçekleşeceğinden emin olmadığınız ve odaklanma zorluğu yaşadığınız konuları başkalarına aktarma konusunda dikkatli olmalısınız. Hayatınızın keyifli alanlarında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için gerekli olabilecek maddiyatın temini için kafa yorabileceğiniz etkilere sahipsiniz. Heyecanlı ve sonu sevindirici bir koşuşturma ve iletişim ağında bulunabilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>