Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için hala yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünmek istiyorsunuz. İlişkinizin ayakta kalması için her şeyi yapmadığınıza inanıyorsunuz. Partnerinizle konuyu görüşmenizde yarar olacak.

Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor. Son derece isabetli verdiğinize inandığınız kararı, art niyetli bazı müdahalelerle şimdi tekrar, tekrar düşünmeye başladınız.

Para sizin için sorun olmaktan bir türlü çıkmıyor. Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Para konularında daha inisiyatifli, daha iradi davranmanız gerekiyor.

İlgilendiğiniz bir sağlık sorunu var. Bu konuda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta ortasına doğru mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen birileri sizi çok şaşırtacak. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız. Haftaya biraz sorunlu başlıyorsunuz. Hafta tatiliniz hiç de dinlendirici geçmedi. Önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepinizin enerjisini tüketmiş gibi görünüyor.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:44 Ay-Uranüs görünümü, gerginlik yaratabilir. Çünkü kişi kendini güvende hissetmek ister. Doğal olarak çevresinde gelişen olayları, insanları, dünyayı duygusal anlamda değerlendirir. Bu değerlendirme biçimi aşırı olursa, zorlanmanıza neden olabilir. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, çevremizdeki kişilerle ailemiz, çocuklar, yakınlarımızla alakalı konularda iletişimde bulunmanın işaretçisi olsa da, aklımız işimize, sağlığımıza takılı olabilir. Dışa pek yansıtmasak da, aslında kafamızı kurcalayan bazı meseleleri çözüme kavuşturmak isteriz.22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, yakın çevrenizde bulunan insanlarla veya girişimleriniz konusunda tasdik edilme ihtiyacınız yoğundur. Sizin düşündüğünüz konular ve üzerinde önemle durduğunuz her mevzuda iletişimde bulunurken ister istemez hassas düşünebilirsiniz.  Bunun en önemli sebebi işi sağlama almak güvenliği sağlamak ihtiyacınızdır. Boşluktaki saatlerde ani kararlardan kaçınalım.Saat 22:34 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde evimiz alanı içinde liderlik gücümüz bir hayli yüksek olur. Dışarıda ise, özgürce kararlarımızı uygulamak isteyeceğiz. Güçlü bir ifade duygusu ve özgüven bu enerjinin özünde yer alıyor.Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal bir burç olan Yengeç'te ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz. Midenizle ilgili sorunlarınız olabilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu üslubunuz ve söylemlerinizle insanları etkiniz altına alabilirsiniz. Aklınızdaki fikirleri sıra dışı görüşlere sahip kişilere sunarak herkes için fırsatlar yaratabilirsiniz. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğinizle ön planda olacağınız, spor, eğlence ve aşk hayatınıza zaman ayırabileceğiniz, yaşamınızdaki olası teklifleri değerlendirmeniz gereken, size şanslı ve olumlu etkiler sunan bir zamandasınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

BOĞA Beraber çalıştığınız insanlara karşı daha anlayışlı tavırlar içinize girmelisiniz. Arkadaşlarınızdan hayal gücünüzü harekete geçirecek önemli haberler alacaksınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle eğitim, haberleşme, fikirleri ortaya dökme, planlamış olduğunuz faaliyetlere işlerlik kazandırma konularında ilerleyebilirsiniz.Ay'ın kısa boşluk etkisi sizi bir parça tembel olmaya sevk etse de zihninizin işlek olması sayesinde değerli çalışmaları yapma konusunda kararlı ve hevesli olabilirsiniz. İtici güce sahip bir gökyüzü durumunu faydaya çevirebilirsiniz. Sosyal anlamda arkadaşlar,ortamı, topluluklar ve kalabalıklarla uyumlu ve sezgisel bir diyalog sürecinde bulunabileceğiniz özel etkilere de sahip olabileceksiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>