Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz şu sıralar çevrenizdekilerin nazarına gelebilir. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmamalısınız.

Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma, altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak. Bazıbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir.

Yaşadığınız ekonomik sıkıntılar artık geride kaldı. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz. Gelecek günlerde önemli bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

Çok istekli birinin isteklerine karşı çıkmak için kırıcı davranmak durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz. İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var. Karşılıklı çözümsüzlüğünüz kadar, bu ilişkiye yön vermek isteyenlerin de etkileri söz konusu.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma gününü iki önemli görünümle karşılıyoruz. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığı dikkat çekicidir. Nasıl bağlantılar kuruyoruz, çevremizdeki dünya ile ilişkimiz nasıl boyutta. Değerlerimize sahip çıkmayı, korumayı biliyor muyuz? Bu çok önemli. Yeri geldiğinde yumuşak, yeri geldiğinde anaç davranabiliyor muyuz? Yoksa sırf güç ve hakimiyet arzusu içinde miyiz? Yani hep biz mi haklıyız. Bunu çok iyi oturtmak lazım. İster istemez içinizden bir ses, kendini korumalısın diyebilir. Peki değerlerinizi korurken ya fazla kuruntulu ve kuşkulu davranıyorsanız ne olacak? Benim bugün için tavsiyem başkalarının da düşüncelerine yer vermeyi, onları dinlemeyi bilmeniz. Belki de duyacaklarınız sizi rahatlatabilir. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, finansal ve çalışma hayatınızla ilgili konularda teşvik edilmeye olan ihtiyacın göstergesidir. Siz fiziksel ve zihinsel anlamda ihtiyaçlarınızı bir hayli önemsemektesiniz. Bu nedenle her yolu deniyorsunuz. Herhakkında bilgi sahibi olmaya, verimli bir yaşam sürmeye gayret gösteriyorsunuz. Ancak bazen  yavaşlık, başkalarının üzerinizdeki etkisi ve zorlayıcı şartlar nedeniyle sıkılmaktasınız. Bu görünüm, pes etmemenizi, mücadele etmenizi, ancak zaman faktörünü de önemsemeniz gerektiğini işaret ediyor. Bugünlerde verdiğiniz mücadelelerin meyvelerini Haziran ortasında toplama şansınız yüksek. Onun için geriye çekilmek, sinirlenmek yerine hedefinize varacağınıza inanınız. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer ne yapacağınızdan eminseniz ve yapacaklarınız listeli şekilde ortadaysa, maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda,birliklerinde veya işlerde karlı anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu esnada koşullarınızı pazarlığa tabi tutmanız da gerekmiyor.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Bugün bitirmek istediğiniz ama yetişemediğiniz işleri tamamlamanız için uygun zamanlar bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak siz iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde manipülasyon ve baskı altında kalabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN gelecek davetlere asla hayır demeyin. Hepsine vakit ayırmaya çalışın. Hasta yakını olan Boğalar mutlu haberler alacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde beklediğiniz, hayal ettiğiniz haberleri alabileceğiniz,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabileceğiniz, ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde uyum, mutluluk ve sevginin vurgulandığı, kaliteli iletişim kurabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirsel olarak negatif ve manipülatif etkilere çok dikkat etmeniz gerekecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı gizli tansiyonlara özen gösterin. İlişkilerinizdeki sorunların köküne inmenizde yarar var.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı işler, uzak akrabalar, hukuksal konulardan yana gergin bir hafta olabileceğine işaret etmekte. Özellikle kadın akrabalar, işinizi gördürebileceğiniz kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir. Kadın figürler bu hafta motivasyonunuzu düşürebilir açıkçası. Sağlığınıza da dikkat etmenize yarar var, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize özellikle dikkat etmenizde yarar var.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 27' 21" R
Ay
Yay
28° 12' 15"
Merkür
Koç
16° 17' 09"
Venüs
Koç
28° 30' 06"
Mars
Balık
28° 09' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 06"
Satürn
Balık
16° 23' 40"
Uranüs
Boğa
22° 13' 54"
Neptün
Balık
28° 50' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 38"
Lilith
Başak
23° 06' 46"
True Node
Koç
15° 26' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>