Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Çalışma anlayışınız sizi başarılı yapıyor. Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz.

Bazı aile bireylerinizin hamiliğini yapıyorsunuz. Bu konuda önemli bir desteğiniz de yok. Bu vefalı davranışınızda yaşadığınız yalnızlık geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Yakında sizin için yaşamsal önem taşıyan bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz. Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz.

23 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat:04:54-23 Ekim saat:14:22 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş ilişkileri veya günlük hayatta huzur, uyum ve güzellik arzumuz yükseliyor. Siz de bilirsiniz ki, insan eğer kendini mutsuz hissediyorsa hiçbir şeyde verimli olamaz. Sağlık açısından da zorlanır. Bu süreçte, başkaların fikirlerini almak ve onlarla iyi bir diyalog kurmakta fayda var. Ben diye düşünmeyelim. Bizlik olgusu içinde hareket etmek huzurunuz açısından önemlidir. Durum böyle olunca hayatı bir terazi gibi düşünürsek, kefelerin dengede durması en baş koşuldur. Saat 19:46 Merkür-Satürn görünümü, gereksiz meseleleri kafamıza takabiliriz. Nazik ve ılımlı yaklaşımlar bekleriz. Alttan almaya çalışırız ancak bir şeyler istediğimiz gibi gelişmediğinde tepki gösteririz. Sorumluluk aldığımız konularda, başkaları rahat davranırsa, buna sabır göstermeyiz. Saat 20:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, önemli işlerinizi sabah saatlerinde halletmenizde yardımcıdır. Eğer önemli bir belge veya evrak varsa kontrolünü yapıp ilgili kişilere gönderebilirsiniz. Sağlık kontrolleri, rapor, tahlil, laboratuar incelemeleri için sabah saatleri gayet uygundur. Maddi konulardaki işlerinizi düzenlemek veya en acil olanları halletmek için bu görünüm size zihin açıklığı verir. Saat 20:22 Ay-Neptün kavuşumu, bizi ümitlendiriyor. Derinlemesine düşünmemizi sağlayan bu enerji altında gerek özel gerekse toplumda hayatta karşımıza çıkan problemlerin gerisindeki gerçeklere ulaşabiliriz. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

23 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sonuçlara yol açacak. Çocukların ile ilgili konular gündeminde olabilir. Eşinin desteğine ihtiyacın var. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, beklemediğin birinin aracı olması, onun hakkındaki fikirlerini değiştirebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, şansını denemek için epeydir seninle ilgilenen kişiye karşılık verebilirsin. Gün içerisinde kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Akşamüzeri, karşılaşacağın kişilerle bu duyguyu üzerinden atacaksın. Etrafındakileri ne kadar çok sevsen de, meraklı bakışları ve soruları üzerinde gerginlik yaratabilir. Sanatla ilgileniyorsan, ismini duyuracağın anlaşmalara imza atabilirsin.

23 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü keyifle geçirmek ve kendinizi şımartacak her türlü aktiviteyi denemek isteyebilirsiniz. Yalnız boğalar ise olayların akışına kendilerini bıraktıkları takdirde daha mutlu olabilirler.

23 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak, yaratıcı hayal gücünüzü kullanabileceğiniz konulara zaman ayırmak için uygun koşullar var. Daha iyimser olmaya bakmalısınız.

23 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

23 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde kişiliğinizin ve tarzınızın farklı yönlerini ortaya koyabileceğiniz, duygularınızı sergilemekten kaçınmayabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Öğle sonrası ise daha sosyal şartlara işaret ediyor.

23 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonbaharın habercisi artık Güneş Terazi burcunda!Sizde bu yeni dönem enerjisiyle sağlığınıza dikkat edecek, çalışanlarınızın düzenini yeniden gözden geçirecek, yeni kadrolar oluşturacaksınız. Gündelik hayatta uyumu ve dengeyi yakalamak ilk şartınız olur. Yeni bir evcil hayvan almak istersiniz. Ofisinizi güzelleştirebilirsiniz.

23 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

23 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 46' 23" R
Ay
Oğlak
02° 29' 28"
Merkür
Koç
16° 21' 44"
Venüs
Koç
28° 54' 13"
Mars
Balık
28° 24' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 39"
Satürn
Balık
16° 25' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 01"
Neptün
Balık
28° 51' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 45"
Lilith
Başak
23° 08' 56"
True Node
Koç
15° 25' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>