Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Temkinli davranmanız bir işe yaramadı. Kapıldınız, gidiyorsunuz. Geçmişten çıkarttığınız en önemli ders aceleci davranmamaktı. Bu defa da beceremediniz. Şimdilik ilişkinizin sadece hoş yanlarını düşünüyorsunuz.

Sabah yaşadığınız gevşeklik akşama doğru sıkışmanıza neden olabilir. Öğle yemeğinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunladışında gevezelik etmek hoşunuza gidecek.

Yakın bir zamanda çok miktarda paranın konu edildiği ve bu parayla herkesin eşit şekilde ilgili olduğu bir kalabalığın içinde olacaksınız. Sizinle bir ilgisi yok ama ilgilenmekten kendinizi alamayacaksınız.

İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyuyorsunuz. Unutmayın, bir insan hem ilginç hem de kötü olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz içinize sığmıyor gibi. Hem hafta sonu beklentisi hem de yeni ilişkinizi düşünüyor olmanız başka bir şey düşündürmeyecek size. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Aynı konuşla bir süre daha meşgul olacaksınız.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, kazancımızın verimli ve bütçeye uygun şekilde kullanılması, harcama alışkanlıklarımızın gözden geçirilmesi, yarınların garanti altına alınması, verilen borçların istenmesi veya borçlarımızın ödenmesi konularında dikkatli, tedbirli, bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Dolunayın yöneticisi Merkür gerilediği için, rutin ödemeler geciktirilmemeli, alacaklı olduğunuz kişiler uyarılmalı, dikkatsiz yapılacak harcamalardan kaçınılmalı, başkalarıyla finansal konularda yapacağımız işlerde veya paylaşımlarda hukuken ve vicdanen hareket edilmesine önem veriniz. Başkalarının önem vermesini sağlayınız. Aralık sonuna kadar Merkürün geri hareketi etkili olacağından, atacağınız imzalara dikkat ediniz. Mali konularda uzman kişilere danışınız. Sahip olduğunuz değerleri koruyunuz ve başkalarının da buna dikkat etmesini sağlayınız. Verilen sözlerin doğruluğunu araştırınız. Riskli alış ve satışlardan uzak durmak gerekir. Fazla yemek içmek kadar yanlış uygulanan diyetler de sakınca oluşturabilir. Buna dikkat ediniz. Ortak bir işe kalkışmadan önce mutlaka iyi düşününüz. Mümkünse yılsonuna kadar, şartlar uygun olana dek beklemek doğru olacaktır. Daha önce verilmiş kararlarınızı tekrar gözden geçiriniz. Eş,veya farklı kişilerle maddi konulardaki karar veya fikirlerinizi paylaşınız. Birbirinizden gizliyapmayınız. Sürekli bir projeden diğerine geçerek, daha fazla kazanacağım diye düşünmeyiniz. Çünkü bu kadar çok işe atılmak dikkat dağınıklığına yol açabilir. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Çalışma ortamındaki arkadaşlarınızla artan diyalog sorunlarını önlemek adına empati kurmaya önem vermelisin. Başkalarının yapması gereken işlerin üzerine kalması seni sinirlendirebilir. Tepkilerini göstermekten çekinmeyeceğin bir gün. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, piyasadaki iniş çıkış seni kaygılandırabilir. Gün içerisinde son zamanlarda aşk hayatında kafanı kurcalayan konuları sevdiğin kişiyle konuşmak isteyebilirsin. Konuşmayı gerçekleştirirken, şüpheci tavrını arka planda bırakırsan iyi edersin. Sevgilin konuşmalarının ima edici olduğunu düşünerek, keskin kararlar alabilir. Ailende ne zamandır sağlık sorunları olan yakınının iyi olduğunu görmek, seni mutlu edecek.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların içerisinden önemli dersler alabilirsiniz. Yanlış ilişkiler sizi duygusal anlamda karmaşaya itebilir. Finansal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerde hayaller içinde olmamaya özen gösterin. Mücadele ettiğiniz konularda çatışmalı olayların içinde kalmayın. Başarı elde etmek için, yeteneklerinizi kullanmak isteyeceksiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili blokajlar hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal olarak engellendiğinizi hissedebilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Enerjiniz bugün hat safhada olabilir. Ama gün içinde bazı tatsız olaylarla karşılaşarak kendinizi bir köşeye çekip düşünme zamanı elde edeceksiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğinizle ön planda olacağınız, spor, eğlence ve aşk hayatınıza zaman ayırabileceğiniz, yaşamınızdaki olası teklifleri değerlendirmeniz gereken, size şanslı ve olumlu etkiler sunan bir zamandasınız.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay üretim ve finans konularında imkanlar getiriyor. Ertelenmiş alacaklar gündem olabilir. Sağlık hassasiyetleri söz konusu ise bedensel konular, özbakım işleri sizi meşgul edecektir. Bir süredir farkında olduğunuz ifade edemediğiniz duygular bugün açığa çıkabilir.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay’la beraber Yay burcunda yoğun bir enerji başlıyor. Eşiniz kazanç ve kayıplarıyla yeni yaşam kararlarını şekillendirecektir. Aranızda iletişimin güçlü olduğu bir gündesiniz. Geçmişe ait aksaklıkları gidermeye çalışın.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 20' 38" R
Ay
Yengeç
19° 15' 47" R
Merkür
Koç
26° 20' 46"
Venüs
Boğa
16° 09' 16"
Mars
Koç
09° 10' 35"
Jüpiter
Boğa
26° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 34' 25"
Uranüs
Boğa
23° 03' 29"
Neptün
Balık
29° 15' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 53"
Chiron
Koç
21° 19' 50"
Lilith
Başak
24° 42' 09"
True Node
Koç
14° 58' 46"
Son Güncelleme : 12/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>