Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün güzel bir gün geçirme hevesindesiniz fakat ne yazık ki bu olmayacak. Sevgilinizin önemli bir işi çıkacak ev siz buna çok üzüleceksiniz.

Amiriniz ile aranız pek iyi sayılmaz fakat siz işlerinizi eksiksiz olarak yerine getiriyorsunuz ve bu sayedearkadaşlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İşyerinde ölçülü davranırsanız hiçbir sorun ile karşılaşmazsanız.

Uzun zamandır alış veriş yapmıyorsunuz ve bugün bu isteğiniz ön plana çıkacak.

temeli ve harcamalarınızda aşırıya kaçmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sinirli ve gergin olabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı sert tutumlar sergilemeniz olası. Bugün beklediğiniz bazı gelişmeleri yaşayamamanın sıkıntısını ve stresini yaşayabilirsiniz. Öğleden sonrayı arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bazıları ile hafta sonu için plan yapacaksınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:09 Ay-Venüs görünümü, yeni haftamızın ilk etkili enerjisi olup, ortaklaşa hareket edebileceğimiz insanlar aradığımızın göstergesidir.  Kendimizi iyi hissedeceğimiz ortamda bulunmak istiyoruz. Bu saatlerde ailemiz, eşimiz, sevdiklerimizden olumlu davranışlar bekleriz. Saat 13:23 Ay-Chiron görünümü, nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizi gösteriyor. Saat 13:34 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sıkıntılarımızı, bizi bağlayan, zorlayan koşullarımızı aşabilmek, rahatlayabilmek arzumuzun işaretçisidir. Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Diyolaglarınızı yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Bazı kişilerin farklı düşünceleri sizi yolunuzdan döndürmesini istemiyorsanız temkinli davranın.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son birkaç haftaya dayalı olaylarla ilgili size tepki gösteren kişiler veya gruplarla karşılaşabilirsiniz veya geçmişe bağlı sorunlar yüzünü gösterebilir. Acele hareketlerden kaçınmanız durumunda her şey yolunda gidecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğitim, yabancılarla ilgili konular, yurtdışı bağlantılı işler, felsefe, inançlar, yayıncılık, hukuk başlıklı faaliyetlerin ön planda olabileceği. Sosyalleşme ihtiyacı duyabileceğimiz bir gündeyiz. Entelektüel anlamda gelişmek amaçlı aktivitelerde bulunabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişeli olduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız sizi krize sokabilir. Farkındalığınız sayesinde kolayca atlatabileceksiniz. Finansal konularınızla ilgileneceğiniz zamanlardasınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Olayları akışa bırakmanız sizin için iyi olabilir.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkı ntı lı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin sorumlulukları veya sorumsuzlukları aile hayatınızı etkileyebilir. Özel hayatınızdaki anlaşmazlıkların sizi duygusal olarak aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ailenizdeki zorlanmaları, keyifli insanların yanında bulunarak geride bırakabilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşka dair uzun süredir hissetmediğiniz duyguların ortaya çıkacağı bir dönem başlıyor. Bu süreçte odak noktanızda çocuklar olacak. Hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına yönelmenizde yarar var. Hobilerinize ağırlık verebilir, sağlıklı bir hayat için spora başlayabilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 49' 19" R
Ay
İkizler
14° 18' 21" R
Merkür
Koç
23° 37' 55"
Venüs
Boğa
12° 56' 31"
Mars
Koç
07° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 22' 37"
Uranüs
Boğa
22° 54' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 32"
Lilith
Başak
24° 24' 47"
True Node
Koç
15° 12' 34"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:42

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>