Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözümlemek için her şeyi denediniz fakat bir türlü sonuç alamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Bugün parasal konularda dikkatsiz davranabilirsiniz ve bazı gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek için onlarla biraz daha fazla zaman geçirmelisiniz ve kendinize bir takım sosyal aktiviteler belirlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiklerinizle karşılaşabilir, eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Keder size göre değil. Kendinizi toparlamalı ve yakınlarınızın şefkatinin farkına varmalısınız. Bugününüzü rahat bir avarelikle geçirmeyi planlayabilirsiniz. Daha önce tanıdığınız bir kişi ile bir muhabbetiniz olacak.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 13:01 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Bu zaman süresi içinde,  kesin bir yön belirlemeniz pek kolay değildir. İlişkilerinizde aradığınız dürüstlük ve doğruluktur. Ancak bunu tam anlamıyla bulamayabilirsiniz. İlerlemek istediğimiz konularda yönümüzü bulmakta zorlanmamıza veya gittiğimiz yönden emin olmamamıza sebebiyet verebilir. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Kendimize zaman ayırmalı, rahatlamalıyız. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, bir yanıyla özgürlüğünüzü kısıtlayan her şeye duyduğunuz tepkidir. Diğer yanıyla aktif olmak arzunuzun işaretçisidir. Saat 23:06 Güneş-Ay olumlu görünümü, başarılı olma ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzu gösteriyor. Ancak içten içe sizi rahatsız eden konular nedeniyle aslında kafanızın içi biraz karışık gibi. Bu pürüzlerin mutlaka giderilmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Önemli bir konuda biriyle görüşebilirsiniz. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli alt yapınız mevcut. Fakat, daha çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zamana hemen geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi çok fazla emin olmadığınız konularda harekete geçirmeye çalışan ya da yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yöne yönelten kişilere dikkat etmenizde fayda var. Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞA vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Boğalar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanıyorsunuz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahatler, eğitimler, davalar ve iletişimden yana şanslarınızın olduğu bugün, aşk hayatınızda yoğun duygularla etkili görüşmeler yapabilir, pozitif sonuçlar elde edebilirsiniz. Hayatınızdaki kişilerle iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak için ideal bir günde bulunuyorsunuz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışmak yerine eğlenmek isteyeceğiniz, kendinize vakit ayırıp dinlenmeyi tercih edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdekiler de sizi işleri biraz yavaşlatmaya sevk edecek önerilerde bulunabilirler. Gevşememenizi öneririz. Boş geçen ve kaytarılmış bir gün daha sorununuz olabilir.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>