Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişiyorsunuz, ama kendinizdeki değişiklikleri yadsıyarak yapıcı olamayacaksınız. Duyguları tekrar, tekrar dile getirmeniz ve bağlılığınızı kanıtlama çabalarına girişmeniz yararlı olabilir.

Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu. Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayacaksınız.

Geleceğinize yatırdığınızı düşündüğünüz yüksek miktardaki para, bugünkü koşullar içinde başka kanallara gerekebilir, acele etmeyin. Yüklü harcamaları dondurma yoluna gidebilirsiniz.

Bir konuyla ilgili müdahalede göstereceğiniz gecikme, çok önemsediğiniz ilişkilerinizde güvensizliklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor. Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe gününe, saat 05:59 Ay-Yengeç  burcu etkinliği altında uyanıyoruz. Gönlünüzdeki özel duygularınızla, sevdiklerinizi sarıp sarmalamaktan zevk alırsınız. İlişkinizle alakalı mevzularda halledilmesi gereken bir probleminiz varsa, bu enerji altında çözüme kavuşturmanız kolay olabilir. Saat 14:09 Venüs-Neptün olumlu görünümü, çevremizle birebir ilişkilerimizde duyguların öne çıkmasını sağlıyor. Kardeşlerimizi, komşularımızı, her gün rastlaştığımız insanları, yakın akrabalarımızı, arkadaşlarımızı  kucaklıyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirme, ideallerimize uygun bir yaşam kurabilme  arzumuz bugün ön planda. Hayatın karmaşık ve zorlu yanlarından ziyade, huzur ve güven verene yöneleceğiz. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında eviniz ve ailenizle alakalı konular öncelikli hale gelir. Eldekini korumak lazım diye düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı gayet hassas davranırsınız. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumu kendinizi eviniz sınırları içinde geliştirme, önem verdiğiniz meseleler üzerinde düşünme yönünde olumlu bir tesirdir. Önemli biri olduğunuzu insanların bilmesini, takdir etmesini beklersiniz. Gururunuzu inciten ailevi veya kişisel durumlar varsa, bunları bakış açınıza göre değerlendirirsiniz. Yüceltilmek ve anlaşılmak arzunuz bir hayli ön plandadır. Ancak bir önemli tarafı, bunu başkalarından beklemenizdir. İşte bu noktada ayarı bilmek gerekiyor. Çünkü başkaları farklı düşünüyor olabilir. Bu kavuşum finansal işbirliği, yatırım, başkalarıyla ilgili parasal konular üzerinde düşünmenizi sağlar. Eğer problemler varsa, bunları aşarak rahatlamak istersiniz. Ev borcu, kira artışı, ödemeler, satın alma gib,  ailenizi ilgilendiren meseleler bu kavuşumun etkisi altında gözden geçirilir. Ev içinde ailenizle bir araya gelmek, seyahat, çocuklar, yazlığa gitmek gibi planlar yapılabilir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,  

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa yolculuklarla ilgili düşünceleriniz var. Seyahatler konusunda başarılı bir iletişim örneği çiziyorsunuz. Çevrenize karşı son derece özverili davrandığınız bir gerçek. Anlaşılmıyor olmak; sizi ilgilendirmemeli. Sizi sorumluluk konusunda üzerinize düşen görevleri yerine getirebiliyorsunuz… Yalnızlık duygusu bazen sizi derinleştiriyor.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış kişilerle yola devam ediyor veya yolda yanlış kişilerle karşılaşıyor olabilirsiniz, dikkat! Başkalarına yardıma veya bilgi vermeye istekli olmanın karşılığını görebileceğiniz günler. Yaratıcı fikirleriniz ve derinliğiniz başarılı olmanıza yardım edecek. Ancak, çok fazla görev veya sorumluluk almanız işi bozabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminiz açısından hareketlilik yaşayabilirsiniz. Komşularınız, çalışma arkadaşlarınız gibi her gün karşılaştığınız kişilere karşı daha ilgili olabilirsiniz. Bol bol sohbet ve havadis paylaşımları gözüküyor. Gün içinde eğitime ve yazmaya dair işlerinizde oldukça üretkensiniz. İçgüdülerinize güvenebilirsiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZOR bir aşkın peşinde olanlar artık yorulmaya başladınız. Karar değiştirip kendinizi çekebilirsiniz. Peşinde koşulan kişi olacaksınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 22' 53" R
Ay
Boğa
08° 13' 03" R
Merkür
Koç
21° 20' 19"
Venüs
Boğa
09° 50' 11"
Mars
Koç
05° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 17"
Satürn
Balık
17° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 45' 36"
Neptün
Balık
29° 06' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 23"
Lilith
Başak
24° 07' 60"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>