Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanları seçemediğiniz gibi mutlaka bir kusurlarını da buluyorsunuz. Bu şekil sudan bahaneler uydurmakla sadece yalnız kalmanıza neden olursunuz. Halbuki çevrenize bir baksanız idealinizdeki insanın karşınızda olduğunu görürsünüz. Sürpriz ve hoş olacak bir tanışma var.

Neden her yerde doğruluk düsturu kesiliyorsunuz. Hak ve adalete düşkünsünüz ama çevrenizdeki insanlar bundan hoşlanmayabilirler. İşleri biraz da oluruna bırakın. Herşeyi tek başınıza halledemezsiniz. Müdürünüzle aranız bugünlerde çok iyi.

Şanslı bir insan olmanıza rağmen karamsar davranıyorsunuz. Halbuki biraz talih oyunlarına eğilseniz hiç de durumun kötü olmadığını görürsünüz. Hatta belki de kazanan siz bile olabilirsiniz. Yeterki inancınız olsun.

Son zamanlarda içinde bulunduğunuz aşırı uykusuzluk durumu ummadığınız bir yerde sizi güçten düşürebilir. Erken yatmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunu iple çekiyorsunuz. İş hayatınızda olsun özel hayatınızda olsun yaşadığınız yoğun tempo nedeniyle çok yoruldunuz. Fakat bu yoğunluğun sebebi biraz da sizin, olaylara müdahele edeceğiniz yerde sabırlı davranmanızdan kaynaklanıyor. Herşeyi dengede tutmak istiyorsunuz fakat bunun için gerekli girişimi göstermeyip ‘bekle-gör’ takdiğini uyguluyorsunuz. Biraz canlanın.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 26 Temmuz saat 05:25-14 Eylül saat 00:57 tarihleri arasında ilişki evinizde etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri ilişki konularında, birbirinizin kişilik özelliklerinize ve hedeflerinize saygı duyulması ve mevcut durumun gözden geçirilmesi ve  dengeye kavuşturulması gereken zaman dilimidir. Taraflar birbirine güç uygulamak yerine problemlerini uzlaşmacı bir tutum, olgun ve mantıklı bir bakış açısıyla ele almalıdırlar. İlişkisi sağlam olanlar, birbirlerini gayet iyi tanıdıkları için bu süreçte önemli bir sorun yaşamazlar. Bir mesele üzerinde farklı düşünseler de,  ortak bir noktada buluşabilirler. İlişkisinde sorun olan ancak birbirlerini seven çiftler açısından duruma bakarsak, partnerinizin size olan tutkusu zaman zaman üzerinizdeki baskı kurması anlamına gelebilir. Ya hep ya hiç tarzı bir tavır sergileyebilir.  En başında belirttiğim gibi eğer sevgi birliğinizde bir sorun yoksa, birbirinizden kopamazsınız.  İlişkisi yeni başlayan Boğalar, birbirlerine karşı çekilirler.  Partnerin kendinden emin hali,  tutkulu biri oluşu  ve sizi sahiplenmesi bir hayli ilginizi çekebilir. Ancak ben derim ki, önce birbirinizi iyice tanıyınız. Çünkü daha sonra bu hakimiyetçi  halleri sorun yaratabilir. Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok istediğiniz ve gerçekleşmesi için kafanızda projeler oluşturduğunuz konularda gelişmeler sizin lehinize gelişecek. Bu da sizin stratejik kişiliğinizden kaynaklanıyor. Çünkü, farkında olmadan ilgilendiğiniz konulara doğru sizi yaklaştıracak şartları oluşturuyor, gerekli kişileri çevrenizde oluşturuyorsunuz.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz. Bazı kişilere yardım etmeniz imajınızı kuvvetlendirmenizi sağlayabilir. Ancak, bu esnada evinizi ve ailenizi ihmal etmemelisiniz. Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, kişisel, ticari, profesyonel veya duygusal içerikli harika fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri pratiğe dökmeniz durumunda hayranlık kazanacağınız veya takdir görebileceğiniz günlerdesiniz. Enerjinizi neler yapabileceğiniz üzerine konuşmaya harcamak yerine, neler yapabileceğinizi göstermeye harcamanız daha doğru olacaktır. Yapma ve ortaya koyma zamanı! Ancak, aceleci veya tahammülsüz olabiliriz. Karar alırken dikkatli tartmak gerekebilir.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkileriniz oldukça sıkı. Çevrenizin geniş olması sizi her türlü sorundan kurtarıyor. Ailenizle ilgilenmelisiniz.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 01' 36" R
Ay
Boğa
17° 55' 01" R
Merkür
Koç
21° 54' 41"
Venüs
Boğa
10° 39' 27"
Mars
Koç
05° 45' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 42"
Satürn
Balık
17° 13' 56"
Uranüs
Boğa
22° 47' 55"
Neptün
Balık
29° 08' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 33"
Lilith
Başak
24° 12' 26"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>