Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınız açısından çalkantılı bir gün olacak. Bugün sevdiğinizle aranızdaki problemleri gidermek için niyetli olacaksınız. Fakat bir türlü uygun ortamı yakalayamayacaksınız.

İş hayatınızda sıkıcı bir gün sizi bekliyor. Bugünveriminiz oldukça düşük olacak. Sık sık çalışma molalarını uzatacak, işten kaçmak için elinizden ne geliyorsa yapacaksınız.

Parasal konularda da sizi güzel gelişmeler beklemiyor. Bugün elinize bir miktar para geçecek. Fakat bu parayı akılcı şekilde kullanmak yerine gereksiz harcamalarla tüketeceksiniz.

Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamak için bugün iki kere düşünüp hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızın karmakarışık olacağı bir gün. Sabahın erken saatlerinde alacağınız bazı haberler kafanızı karıştıracak. Sevdiklerinizle bu haber konusunda konuşacak onların fikirlerini alacaksınız. Sık sık kararsızlığa düşeceğiniz bugün sevdiklerinizin fikirlerine önem verin.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:51 Ay-Chiron görünümüyle yeni haftayı selamlıyoruz. Bu enerji, nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizi gösteriyor. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sıkıntılarımızı, bizi bağlayan, zorlayan koşullarımızı aşabilmek, rahatlayabilmek arzumuzun işaretçisidir. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü finansal ortaklıkların, bankalarla alakalı işlerin ve çalışma hayatınızla ilgili konuların tekrar ele alınması yönünde önem taşır. Ayrıca geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana olan gelişmelerin tekrar el alınması yönünde kıymetlidir. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arası Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Bu zaman dilimi,  yaşamınızı yakından ilgilendiren değişiklikler ve herhangi bir konuda yapılacak sonlandırma veya başlangıç anlamındaki eylemlerinizi askıya almanız, ani kararlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Ayrıca banka kredi başvurusu, ortak kazançlarınızla ilgili mevzularda da beklemede kalmak faydalıdır. Kısaca, daha önceden planlamadığınız, üzerinde düşünmediğiniz hiçbir konuda girişimde bulunmamalı, normal günlük rutininizi sürdürmelisiniz. Saat 20:48 arasındaki olumlu görünüm, burcunuzla her ne kadar uyumlu bir görünüm olsa da, ben ilişkinizi ilgilendiren konularda her şeyin açık ve net bir şekilde ortaya konmasından yanayım. Birlikte bir hayatı, hedefi, yolu paylaşıyor musunuz? Yoksa sadece şu aralar bir tarafın kafası karışık olduğu için, ilişkiyi sürdürmekten yana mı? birbirinizi gerçekten sevdiğinize emin misiniz? bunları bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. İş ortaklıklarında da, aynı şekilde hareket etmekte yarar görüyorum. Hiçbir şey gözünüzü boyamamalı. Gerçekçi olmalısınız. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor. İki gün içinde, aksamalar olmaksızın hayatın daha güzel olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal açıdan sürprizlerle dolu bir gündesiniz. Ortak hesaplarınızı daha sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu yönde hem ortaklarınıza hem de bankalara ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili yeni fırsatlar çıkabilir. Ancak hem gelişmeleri hem de ekonomik yapınızın uygunluğunu doğru analiz etmeniz gerekiyor.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli haberler yola çıkmış geliyor. Fakat yinede bu günlerde yanlız kalmaya çalışıyorsunuz kabuğunuza çekilmiş gibisiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 08" R
Ay
Balık
19° 52' 15"
Merkür
Koç
18° 52' 58"
Venüs
Boğa
05° 46' 26"
Mars
Koç
02° 42' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 49"
Satürn
Balık
16° 54' 32"
Uranüs
Boğa
22° 34' 10"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 32"
Lilith
Başak
23° 46' 03"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>