Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanıyorsunuz. Bunu kendinize karşı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak. Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz.

Bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız. Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak eğitimlere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Özel bir harcamanız için yeniden bütçe yapmaya ihtiyacınız var. Bu harcamanızın zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranmaya çalışmanız, geleceğinizi daha doğru çizmenize yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde, ortak noktanızın olmadığı pek çok insan var. Bu insanlarla ilişkileriniz konusunda düşünüyorsunuz. Belki de bu, kendinizden son derece emin olduğunuz size benzer kişilere ihtiyaç duymamanızdan kaynaklanıyor. Öğle yemeğinde bir konuğunuz olabilir. Bu konuğunuzla daha çok geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Uzun vadede ortak bir girişiminiz olabilir.

27 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma gününe, saat 05:24 Ay-Jüpiter görünümü ile uyanıyoruz. Maddi harcamalarımıza dikkat etmemizde yarar var. Sevdiklerimizi memnun etmeye çalışırken, bütçenin ayarını şaşmayalım. Saat 05:35-21:27 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hani bazen, isteklerimizi elde etmekte zorlanır ve bir türlü elde edemediğimiz güzellik ve mutlulukları yüce bir güce havale ederiz. Ne olacaksa olsun artık diyerek teslim oluruz. Boşluk etkisi bu ruh halinin çok daha belirgin bir şekilde ön planda olmasını sağlayıcıdır. Bu saatler arasında ani kararlar vermek yanlış olur. Rutin hayatımızın gerekleri ne ise, ona göre hareket etmekte yarar vardır. Saat 21:27 Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, ihtiyaçlarınızın, beklentilerinizin farkında olarak, hayatın sizi hiç yanıltmamasını, huzurunuzun daim olmasını istersiniz.  Kimseyi sorgulamadan günün kalanını geçirmekten yanasınızdır. Aileniz, sevdikleriniz, yuvanız sizin için oldukça kıymetlidir. Sadece kendinizin değil, diğer kişilere de yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Korku veya endişelerinizin esiri olmadan hareket edebilirsiniz. Kendimizle ve dünya ile barışık bir gün geçirmemiz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

27 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Sadece kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz. Bazılarına ters gelmeniz, işte bu yüzden. Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda ön yargılı olmasına neden oluyorsunuz.Dikkatli olun.

27 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konular aşta olmak üzere oldukça parlak fikirleriniz olmasına rağmen, diğerlerinin fikirlerini de önemseyebileceğiniz günlerdesiniz. Ancak, diğerlerinin değil, kendi düşüncelerinizi ön plana çıkartmanızda fayda var. İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir. Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündemde kalmaya devam ediyor. Gün içinde bütçe yapmakla isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işleri tamamlamak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

27 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde iyi geçecek iletişimleriniz sizin için artı puan olacak. Herkesi kendinizi hayran bırakacaksınız. Aile içinde tartışmalardan kaçının bugün.

27 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konular, para trafiği, alım satım, krediler ve ortak gelirlerle ilgili şansınız sözkonusu iken, geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü duygularla sevgiyle hareket edebilir, paylaşımlarınızı derinleştirebilirsiniz.

27 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanız ticaret alanlarınızda iyi çalışabilir veya önemli bir işi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde karışıklıklar oluşabilir. İnsanlar sizi yanıltabilir.

27 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dolunay genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda yeni ayın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir.

27 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

27 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 20" R
Ay
Balık
19° 40' 08"
Merkür
Koç
18° 52' 26"
Venüs
Boğa
05° 45' 25"
Mars
Koç
02° 41' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 37"
Satürn
Balık
16° 54' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 07"
Neptün
Balık
29° 01' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 29"
Lilith
Başak
23° 45' 58"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>