Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ve bu çok hoşunuza gidecektir. Duygusal durumunuz dengeli olacaktır ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Kişisel zevklerinizle ilgilenebilir ve hoşunuza gidecek ortamlara girebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler olacaktır ,sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Değişik ortamlara girme ve yeni insanlarla tanışma şansınız var. Duygusal konularda kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Zihniniz oldukça iyi çalışacaktır ve duygularınız sizi olumlu anlamda etkileyecek. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz. Yeni bir proje üzerine çalışmalar yoğunlaşabilir. İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle diyaloglarınız gelişmeye başlıyor ve ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz. İş yaşamınızda olumlu kararlar alabileceksiniz.

Maddi konularda kendinizi oldukça rahat hissedeceğiniz ve rahatlıkla para harcayabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi bir sorununuzdan bugün kurtulabilirsiniz.

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız ve bu anlamda her türlü girişimde bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız. Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay istemelerine yol açabiliyor.

27 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

10:30 itibariyle boşluktaki hareketini sonlandıran Ay, Akrep burcuna geçiyor. Eşinize veya sevgilinize vakit harcayacağınız bir gündesiniz. Beraber vakit geçireceğiniz keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. İlişkinizde veya evliliğinizde sorunlarınız varsa bugün harekete geçmek için pek uygun olmayabilir. Gün içerisinde alacağınız etkilerden dolayı, söyledikleriniz karşı tarafı kırabilir. Güzel bir enerjiyi negatife çevirmemeniz için biraz daha alttan alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

27 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Aklına koydukların konusunda ısrarcı olacaksın!Bugün aklına koyduğun her konuda ısrarlı davranabilirsin. Ay?ın gökyüzündeki konumu bazı konuları araştırmak ve incelemek konusunda sana güç vermekle birlikte merakını tetikleyebilir. Gün içerisinde enteresan tesadüflerle karşılaşabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin biriyle telefon ya da yüz yüze bir araya gelebilir ve seni farklı duyguların içine sokacak konuşmalar yapabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Eğer ailene karşı mahcup olduğunu düşünüyorsan, onlara yapacağın sürpriz ziyaret son derece cömert bir sofra ile karşılaşmana neden olabilir. Ancak para ile ilgili geçecek konuları çok açmamanı tavsiye ederim. Gereksiz diyaloglara dönüşme ihtimali yüksek olabilir! Mide problemin varsa, yeme düzenine dikkat etmende fayda var.

27 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve kariyer bağlantılarınızla ilgili beklentileriniz sorunlu bir hal alabilir. Fikir çatışmaları kutuplaşma haline gelmemelidir.

27 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında, karşılıklı konularda ve evlilikte daha sakin düşünmeye bakmalısınız. Tam olarak kontrolünüzde olmayan durumlarla uğraşabilirsiniz.

27 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük işlerinizi halledeceğiniz, detaylı ve hesap gerektiren işlerle uğraşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Gereksiz kaygı ve kuruntulara kapılmamalısınız.

27 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat enerjiniz ve mutluluğunuz yeni bir heves istiyor. Size taze bir kan lazım. Belki de buldunuz. Bulamadıysanız araştırmak için tam zamanı. Hayatınızı ne ile renklendirmek istediğinize karar verebilirsiniz. İnsanların sizinle ilgili düşüncelerini önemsemeniz normal ancak fazla takılmayın. Çevrenizin sizi görmesini istediği bir kalıpla yaşayamazsınız.

27 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kısa yollar sizi gösteriyor. İlişkiler, fikir alışverişleri gündem olurken; başkalarının düşüncelerine oldukça duyarlı davranabilirsiniz. Bütüncül anlayış, objektif tutumlar gün boyu önem kazanıyor.

27 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati partnerle derin konuları masaya yatırmanıza neden olacak. Sevdiğiniz insanın duygularına karşılık vermeniz, ilişkideki güçlü enerjiyi açığa çıkaracaktır. Karşılıklı güveni pekiştirip gelecek planlarına geçiş yapabilirsiniz. Çocuk ya da ev sahibi olmak gibi ciddi konular zihninizi kurcalar.

27 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi en azından bir süre için gizli şekilde devam ettirmeyi düşünebilirsiniz. Kafanızın içindeki dünyada mutlu olsanız da gerçek hayata dönmeniz gerekecektir. Dış etkenlerden rahatsız olabilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

27 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>