Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreden beri aşk hayatınızda yaşadığınız durgunluk bu hafta sonu yeşil ışık yakacak gibi. Bu arkadaşlarınızla katılacağınız bir toplantıda gerçekleşebilir. Bu güne kadar onu farkedemediğiniz için kendinizi yargılayacaksınız.

İş arkadaşlarınızın birinden alacağınız bir haber sizde büyük sevinç yaratabilir. İşinize olan saygınız ve bağlılığınız, arkadaşlarınız ve yöneticileriniz arasında sizi kararlı, itibarlı yapıyor. Bu yakınlarda terfi edebilirsiniz.

Kredi kartlarıyla harcama yaparken biraz daha dikkatli olmanızda yarar var. Zira sadece bu ay için değil, harcamalarınızda temkinli olursanız, belki de bu yıl sonuna kadar eliniz darda kalmaz.

Çevrenizde olan olayların ister istemez etkisinde kalıyorsunuz. Bu kadar duygusal olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın ne kadar monoton olduğunu düşünüyorsunuz. Aslında bu durum biraz da sizden kaynaklanıyor. Ama sıkılmayın; arkadaşlarınız ve dostlarınız sizi bugün içinde bulunduğunuz sıkıcı ve karamsar ortamdan uzaklaştırmak için adeta birbirleriyle yarışacaklar. Siz de bu durum karşısında şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayacaksınız. Sizi ne kadar çok seven arkadaşlarınız olduğunu görecek ve olumsuz duygulardan sıyrılacaksınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:42 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, ev ve ailenizle ilgili her konuda öne atılmaya ve onları korumaya yönelik düşünmenizi sağlayıcıdır. Bu enerji altında yeni bir ev değişikliği, evinizde büyük bir tadilat, ailenizden ayrılarak yeni bir yuva kurmak, ileride oturacağınız bir ev için yatırım planları yapmak konusunda destekleyicidir. Güçlü ışığı sizi rahatlatıcıdır. Yeniay sayesinde güven duygunuzu tazeleyebilirsiniz. Ancak bu güven abartılı davranmanıza, kendinizi dünyanın merkezinde görmeniz anlamına gelmemelidir. Yeniay, yuvanız, iç huzurunuz ve güvenliğinizle ilgili konularda gerekli planlamaların gözden geçirilmesi ve hangilerinin önceliğiniz olduğunun tespit edilmesi anlamında etkili olduğu gibi, çevreniz ve aile üyelerinizin size saygı göstermeleri anlamında da etkilidir. Bugün, evinizi süsleyin, pencerelerinizi açın, bırakın içeriye temiz havayla birlikte olumlu enerjiler girsin. Güneşin renklerine yer verin evinizin bir köşesinde. Dinlenin, geçmişi değil, karşınıza çıkacak yeni fırsatları düşünün. Hayatın anlamını, yaşamanın ne kadar güzel olduğunu hissedin. Bu hayatın merkezinde yer alan sizsiniz ve bu hikayenin baş kahramanı da yine sizsiniz. Bunu unutmayın. Bu Yeniay, başarılı adımlar atabilmemizde ve doğru kararlar verebilmemizde bize ışık olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

27 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güçlü bir mantık içindesiniz. İşlek ve kolay iletişim kurabileceğimiz kişilerle birlikte olacağız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün.. Bir akrabanızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük seyahatler söz konusu. Bugün, bağırsaklarınıza dikkat etmeli ve abur cubur yemekten sakınmalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aksi takdirde, ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

27 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin samimiyetine güvenmemeye başladınız. Böyle devam ederseniz onun kalbini kıracaksınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

27 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 23' 17" R
Ay
Boğa
08° 19' 08" R
Merkür
Koç
21° 20' 40"
Venüs
Boğa
09° 50' 42"
Mars
Koç
05° 15' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 23"
Satürn
Balık
17° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 45' 37"
Neptün
Balık
29° 06' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 24"
Lilith
Başak
24° 08' 03"
True Node
Koç
15° 23' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>