Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların tümüyle birbirlerine odaklandıkları davranışların, ilişkinin belli bir sürecine ait olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. Partnerinizin duygularından yeterince emin olabilmeniz için, karşı tarafın yapabileceği başka bir şey yok.

Birtakım barışçı sinyaller, bugün genel bir memnuniyete neden olacak. Epeyce bir zamandır kafanızı kurcalayan bir belirsizlik, günün ilerleyen saatlerinde netlik kazanabilir.

Geçmişte yapılan hatalı tercihler, şimdilerde yaşadığınız pişmanlıklara denk düşecek boyutlarda değil. Belli bir zaman içerisinde rahatlatıcı toparlanmalar olabilir.

Belli bir özen içinde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Israrlı suskunluğunuz, yanlış değerlendirmelere neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar cumartesi gününe, saat 03:14 Ay-Pluto karşıtlık etkisinde başlayacağız. Eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi mutlaka düşününüz. İşlerinizi belli bir disiplin altında yapmanız ve karşınıza çıkabilecek engelleri hesaba katarak hareket etmenizi sağlar. Saat 04:09 Ay-Uranüs görünümü,hayatınız, sağlığınız, keşif ve bilgilenme, duygusal ve fiziksel durumunuzla alakalı konularda etkilidir. Gerginlik yaratabilir. Çünkü kişi kendini güvende hissetmek ister. Doğal olarak çevresinde gelişen olayları, insanları,  dünyayı duygusal anlamda değerlendirir. Bu değerlendirme biçimi aşırı olursa, zorlanmanıza neden olabilir. Saat 04:11 Venüs-Jüpiter görünümü, güzel görünmek, güzellikler hissetmek ve dış dünyada kendimizi moral olarak güçlü görmek arzumuzu işaret ediyor. Bununla da kalmıyor. Evimiz, ailemizle ilgili konularda hem maddi hem de manevi anlamda rahat etmek istiyoruz. Sorunlarımızın bir an önce çözüme kavuşmasından yanayız. Hayatımızı garanti altına almaktan yanayız. İnsanlar bizi güçlü, kimseye muhtaç olmayan,  ayakları üzerinde duran bir kişi olarak görsünler istiyoruz.  İlerisi adına düşünüyoruz. İç huzurumuz önemli. Konforlu bir yaşamın moralimiz üzerindeki etkisi büyük. Şöyle sabah olduğunda işimize gitmek, akşam evimize dönmek ve kenarımızda bir miktar para, aile huzuru gibi olguları baş tacımız yaptığımız günlerdeyiz. Bu görünüm birkaç gün boyunca etkili ve bizim de bu süre içinde çalışma hayatımız, sağlığımız ve kişisel anlamdaki tüm girişimlerimizde, bağlantılarımızda üzerinde hassasiyetle durduğumuz konu başlıkları olarak dikkat çekiyor. Keyifli, kendinizle barışık bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

28 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Seçimlerinizi doğru yapmanız konusunda çevrenizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde sıcak gelişmeler, sizi de sevindirecek.

28 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Normal şartlar altında devam eden çalışmalarınızın ya da planlarınızın dışına çıkmanız gerekse dahi, daha fazla kazandırabileceğini ya da size daha çok yararı dokunabileceğini düşündüğünüz yaratıcı fikirleriniz varsa üzerinde durmamanız yazık olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe'ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay'ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

28 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski korku ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp gideceksiniz. Kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşme, toplantı ve geleceğe yönelik hedeflerinizde, yakın çevre ilişkilerinizde güçlü destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal etkinlikler, davetler ve arkadaş çevrenizle görüşmeleriniz açısından pozitif etkiler altındayken, ilişkilerinizde geleceğe yönelik olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm enerjinizi ve dikkatinizi işlerinize vermek zorunda kalacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. İşlerinizle meşgul olurken, yakın bir dostunuzun veya bir aile büyüğünün desteğini almanız da mümkün olabilir.

28 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 16" R
Ay
Koç
09° 15' 35"
Merkür
Koç
19° 47' 30"
Venüs
Boğa
07° 24' 28"
Mars
Koç
03° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 29"
Satürn
Balık
17° 01' 08"
Uranüs
Boğa
22° 38' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 55"
Lilith
Başak
23° 54' 53"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>