Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün birlikte olduğunuz insanla sorunlar yaşayacaksınız. Bu sorunlarınızı ailenize anlatarak olayı iyice çıkılmaz hale sokabilirsiniz. Bu konuda dertleşmek istediğiniz kişi yine sevgilinizin kendisi olmalı.

Bugünden itibarensorunlarınız geride kalıyor ve daha rahat bir çalışma dönemine başlıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız onların anlayacağı dilden konuşmalısınız.

Bugün elinize geçecek bazı maddi fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çevrenizdeki yetkili kişilerin bilgisine başvurmalısınız.

Sağlık sorunlarınıza hiç önem vermiyorsunuz. Oysa eklem yerleriniz oldukça hassas. Ailenizde sizden yaşça büyük olanlarla sürtüşmeye girebilirsiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Alıngan ve huzursuz olabilirsiniz. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu durumda çevrenizdeki insanlara karşı sert tepkiler vermek yerine böyle aksamaların olacağını belirterek yumuşak bir hava yaratabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili bir haber duyabilir bu haberin peşinden günlük programınızı değiştirebilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar ailenizle veya bizzat özel meseleleriniz üzerinde gayretle durmanızı sağlayacak  Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyoruz. Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. Bir mesele üzerinde düşünürken, güvenilirlik, dürüstlük ilkesi bizim için kıymetli olacak. Nasılsa halledilir diye düşünmeyeceğiz. Mutlaka düzgün ve tutarlı olmasına özen göstereceğiz. Sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu. Saat 07:47 Ay-Pluto kavuşumu sizi sorumluluklarınızın  farkında olarak,  tutarlı ve sağlam olana yönelmeniz gerektiği yönünde uyarıcı bir etki yaratıyor. Saat 11:50 Ay-Uranüs mücadeleci görünümü, rutin bir hayat ve sorumluluklardan  sıkıldığımızın göstergesidir. Değişik bir şeyler yapmak rahatlamak isteriz. Saat 19:29 Ay-Merkür görünümü, işimizi, sorumluluklarımızı kendi bilgimiz ve tecrübemiz doğrultusunda yapma arzumuzu işaret ediyor. Ancakhayatı zor,  insanlarla uğraşmak kolay değil. Doğal olarak anlayış bekliyoruz. Bizim de aynı şekilde işbirliğine, uzlaşıya açık olmamız gerekecek. Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlu olsun.   Maden kazasında mahsur kalan işçilerimize bir an önce ulaşılması dileğimle,

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün enerjinizi dikkatli kullanmalı ve çalışma yaşantınıza belli bir denge getirmelisiniz. Üst yöneticilerinizle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu bir aşama olacak. Pratik yönlerinizi ön plana çıkarmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz. Sandığınızdan veya umduğunuzdan daha fazla seçeneğiniz olduğunu göreceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sağduyulu davranmanın ve uzlaşmacı olmanın önemi hafife alınıyor çoğu zaman. Bugünlerde, çözüme kavuşturmak için uzun saatler harcanması veya rahatsız edici diyaloglar içerisine girilmesi gerekebilecek olaylarla uğraşmak yerine, biraz ılımlı ve sağduyulu olup, basit bir telafi ya da özürle çok sayıda şeyi halledebiliriz. Eğer bu olasılık üzerinde hiç düşünmediyseniz, ne kadar faydalı olduğunu görüp şaşırabilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yayıncılık ve medyaya dair işlerinizde hareketlilik gözüküyor. Çalışma arkadaşlarınızla işe dair fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Vizyonunuzu anlamakta güçlük çekebilirler. Ancak zekanızı kullanarak işleri istediğiniz gibi halledebilirsiniz. Gün içinde ilginç insanlarla bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Kadın... Her insanı kendiniz kadar iyi niyetli sanarak sırlarınızı açıyorsunuz. Sevgilinizle sorunlarınızı kimseye anlatmayın.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

29 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 05" R
Ay
Balık
18° 21' 31"
Merkür
Koç
18° 48' 58"
Venüs
Boğa
05° 38' 44"
Mars
Koç
02° 37' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 21"
Satürn
Balık
16° 54' 00"
Uranüs
Boğa
22° 33' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 11"
Lilith
Başak
23° 45' 22"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>