Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor. Tarafların kendiyle de hesaplaşma becerilerini geliştirmeleri gerekiyor. Kısa bir tatil kaçamağı sinirlere iyi gelebilir.

İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha rahvan bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazıilişkilerinizin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla göstermiş görünüyorsunuz.

Bugünlerde iyice düşünmeniz gerekiyor. Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir, dikkat etmeniz gerekiyor.

Ortaya çıkardığı sonuçlardan fazlaca etkilendiğiniz bir meselede kendinize haksızlık ediyorsunuz. Bu sonuçlardan o kadar sorumlu görünmüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhteşem özgüveniniz size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Davranışlarınızla ilgili eleştirilerin iyi niyetli ve yapıcı olma olasılığı da vardır, bunu göz önünde tutmalısınız. Kışın gittikçe yaklaşması sizi, tadını doğru dürüst alamadığınız yaza öykündürüyor. Bugünlerde akrabalarınıza duyduğunuz özlem, size bazı yolculuklar yaptırabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:27 itibariyle etkili Ay-Yengeç seyrinde, duygularınızı söze dökmek, barış ve adalet duygusu içinde her şeyi ele almak, yuvanızdaki emniyet duygusunun güçlendiğini hissetmek size oldukça hoş gelebilir. Güvendiğiniz kişilerle dertleşebilir, neşeli, esprili ve çocuksu hallerinizle dikkat çekebilir, neşenizle göz doldurabilirsiniz. Annelik veya babalık duygunuz bir hayli yüksektir. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, çevrenize karşı duyarlılığın ve yeni bir şeyler yaparak kendinizi güçlü şekilde ifade etmenin işaretçisidir. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygularını son derece önemseyen ve partnerinin de ona karşı sahiplenici davranmasını isteyen birey, oldukça tutkuludur. Ancak sevgilisi sert ve taviz vermeyen biriyse, biraz sıkılabilir. Eğer ilişkide problemler varsa karşı tarafın biraz daha anlayışlı olmasını ister. Eğer sevgi birliği yüksek bir beraberliğiniz varsa, bu görünüm birbirinizi sahiplendiğinizi ve bir hayli arzuladığınızı gösterir. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, güven duyduğumuz kişilerle konuşmanın, bağlantı kurmanın göstergesidir. İnandığımız bir yoldan gideriz. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için planlar yapabiliriz. Saat 12:34 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Güneş olumlu görünümü, yakın çevrenizde özellikle güvendiğiniz kişilerle güçlü bir şekilde irtibatta bulunmak istiyoruz. Birileri bize karşı dursa da, biz sınırlarımızı korumaktan yanayız. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, finansal konular başta olmak üzere, her türlü ilişkide hesapçı davranmaya neden olsa da, bu kendimizi koruma ihtiyacımızdan kaynaklanır. Kimden ne fayda gelir veya bu sıkışıklıktan nasıl kurtulur, çözüm yolu bulmaya çalışırız. Bir ortak veya bir sevgili veya birileri bizim yanımızda yer alsın bize destek olsun isteriz. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel çabaların karşılık görüyor. Büyük krediler olmasa da bazı girişimlerin için devlet destekli kurumlardan ya da firmalardan yardım talebinde bulunabilirsin. Son zamanlarda sevdiğin insanlarla sorun yaşadığın konular varsa bugün bu konularda daha tepkili davranabilirsin. Fakat bu durum istemediğin olayların yaşanmasına neden olabilir. Akşamüzeri ailenle var olan düzenin hakkında konuşmak isteyebilirsin. Bu konuda güvendiğin kişilerden destek alacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle sinemaya ya da tiyatroya gidebilirsin. Yakın bir arkadaşının bugün sana ihtiyacı olacak. Duygusal iniş çıkışlarına destek oluşun, aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayacak.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün anaç ve koruyucu yönünüz ön planda olabilir ancak bazı engellemeler ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Stres yönetimini iyi yaptığınız takdirde işleriniz kolaylaşabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda önem verdiğiniz konularda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içindeki hareketlilik sizi biraz yorabilir. Yakın çevrenizde olan olaylara kayıtsız kalamayacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler önem kazabilir. Bazı konularda kısıtlandığınız hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde yavaşlama yaşayabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını alacak, güçlü insanlardan gelen destekle başarı merdivenlerini çıkacaksınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratmayı ve üretmeyi seven Boğalar, gün boyu duygusal yoğunluğunuz fazla olabilir. Tatmin edici etkinlikler, sohbetler gelişebilir. Zorunlu sebeplerin bir araya getirdiği ortamlarda geçmiş kırgınlıklar onarılabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı aksaklıklar ve anlaşmazlıklar çıkabilir. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Sevdiğinizle birlikte yolculuk programları yapabilir, farklı istekler duyabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 24" R
Ay
Başak
10° 37' 30"
Merkür
Boğa
01° 21' 57"
Venüs
Boğa
21° 18' 55"
Mars
Koç
12° 22' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 14"
Satürn
Balık
17° 52' 15"
Uranüs
Boğa
23° 18' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 49"
Lilith
Başak
25° 10' 03"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>