Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizin en yakınınız olduğunu bilmez gibi davranabiliyorsunuz. Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz.

Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, sizin için çok önemli. Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir.

Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde kemerleri yeterince sıkamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir hukuk işiniz olabilir..

Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor. Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşiyorsunuz. Geçmiş anılara bu kadar takılmamayı becerebilmelisiniz. Bir iki gün içinde bir özleminizi giderecek, ayrılıkların dostluktaki yapıcı etkisini derinden hissedeceksiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar biraz baskıcı biri olduğunuzu düşünüyorlar.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:20 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay etkisiyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, hayatın zorlukları, bağımlılıklarımız, mali konular ve problemlerden kaçış arzumuzu işaret eder. İnsan bir yanıyla, zorunlu olduğu bir hayatı sürdürmenin, diğer yanıyla aslında özgürlüğün peşindedir. Ancak bunun için para da önem taşımaktadır. Özellikle yalnızsanız veya bir takım nedenlerle birilerine endeksli yaşıyorsanız canınız sıkkındır. Ancak yine de Ay-Yay burcu geçişinin kendi içindeki, her şey güzel olacak bakış açısı sizi biraz rahatlatabilir. Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm ailemizi, bizi veya yakın bulduğumuz kişileri şaşırtma, sürprizler hazırlama, onlara farklı görünme arzumuzun işaretçisidir. Evimizde yapacağı değişimler veya bizzat kendimizle alakalı yenilikler yaparak ilgi uyandırmak isteyebiliriz. Amacımız, takdir toplamak, şaşırtmak ve ne kadar sıra dışı ve özel biri olduğumuzu göstermektir. Ancak faaliyetlerimizi gizlice yürütürüz. Kimsenin bilmesini istemeyiz. Bu görünüm,  sanatsal bir çalışmanın işaretçisi olabilir. Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Özellikle sakin bir gün sizi bekliyor ve gücünüzün daha iyi fark ettiğinizi göreceksiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize yeni bir renk veriyor. Karamsarlık duygularınızı ona yansıtmamalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gezegenler sizi oldukça zengin veya renkli bir atmosfere taşıma konusunda hevesliler. Dolayısıyla, cazip teklifleri geri çevirmemenizde veya karlı önerilere ‘'hayır'' dememenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Bugün üzerinde çalıştığınız konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için uğraş verebilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Gün içinde yapacağınız programlamalar daha hızlı ilerlemenizi sağlayacaktır. Sağlığınıza dikkat edin.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizi kıskanmaktan vazgeçmelisiniz.O her zaman sizin yanınızda olacak. Kimsenin kalbini kırmamalısınız.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ne istediğinizi bildi- ğiniz ve doğru iletişimle kalıcı adımlar atacağınız günler olabilir. İletişime dayalı işlerinizde ortaklaşa atılacak adımlar uzun soluklu ve kalıcı olabilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde sıra dışı, farklı değişimler yaratmak için ideal bir hafta. Ani bir kararlar yeni mobilyalar alabilirsiniz evinize veya dekoratif anlamda normalin dışında biraz çıkabilirsiniz. Bu hafta sizi saran, sorumluluk yükleyen koşullardan bir nebze olsun kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda  biri yok ise, bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 08" R
Ay
Terazi
15° 24' 12" R
Merkür
Boğa
05° 19' 35"
Venüs
Boğa
24° 55' 41"
Mars
Koç
14° 36' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 48"
Satürn
Balık
18° 03' 55"
Uranüs
Boğa
23° 28' 18"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 38"
Lilith
Başak
25° 29' 36"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>