Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sağdan soldan verilen diriltme reçetelerine itibar etmemelisiniz. Aşk ilişkiniz tekdüzeliğini sürdürüyor. Bunu artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız yeterli olacak.

Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir. İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmayın.

Bir tanıdık işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora soktu. Bu zorluğu belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir. Mütevazi yaşamınızda genel olarak para sorununuz yok denilebilir.

Duygusal yaşamınızdaki esnekliğinizin olumlu değerlendirilmesi pek mümkün değil. Aşk hayatınızdaki bazı çözümsüzlüklere fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey, sizi çok sabırsız bir yanınızla tanıştıracak. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir ve önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. İyimserlik ve tez canlılığı bir arada harika barındırıyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek Merkür, bilgi edinme ve gerçekçi düşünme sürecidir. Bu dönemde iş-eğitim- para- aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde odaklanmayı tercih edebilirsiniz. Zihniniz disiplinli düşünmeye açık olduğundan, hiçbir işi yarım bırakmaz, mutlaka bir sağlam temel üzerine oturtmayı tercih edersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. Uzak akrabalarınızla ciddi anlamda bağlantılar kurarsınız. Bir alanda, işi en doğru biçimde öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Amacınıza yönelik hareket edersiniz. Saat 04:57 Ay-Uranüs görünümü, ciddi ve tutarlı düşünmek isteyen bireyin, kimi zaman kendini baskı altında hissetmesine, bu yüzden de gerçeklerden kaçmasına sebep olabilir. Kimse bilmez ama o yüreğinin derinliklerinde bazı durumlara isyan etmektedir. Hatta birçok şeyi yapmak istediği halde yapamadığının farkında olduğu için gerilim duyabilir. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her zaman belirttiğim gibi, her durumu bilinçli bir şekilde gözden geçirmek faydalı olur. Yoksa yanılmamız mümkündür. Bu bakış açısı hem boşluktaki saatler içinde hem de genel anlamda sizi sıkıntılarınızdan koruyacak ve gününüzü sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacaktır. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, mesleki ve toplumsal ilişkilerimizi hedefimize yönelik şekilde dizayn edeceğiz Farklı ve ilginç yöntemler ve yollar deneyerek amacımıza ulaşmaya çalışacağız. Önemli olan maddi-manevi anlamda işimizi bilmektir. Ustalığımızı konuşturacağız. Özellikle finansal konularda oyunu kuralına göre oynayacağız. Miras, nafaka, kredi, başkalarıyla ilişkili mücadelemizde galip gelmeye çalışacağız. Trendleri takip edeceğiz. Toplumun beklentilerini gözlemleyeceğiz. Bunları işimizde veya ilişkimizde akıllıca kullanarak maddi ve manevi açıdan güçlenmeye çalışacağız. Saat 22:44 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, dostça konuşmak, bazı meseleleri halletmeye çalışmak gayet faydalı olur. Eğer siz kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi başarırsanız problemlerinizi mantıklı bir şekilde çözmeniz de kolay olabilir. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, gereksiz yere kuruntulu davranmaktansa anlaşmaya veya konuşmaya hazır bir kişi profili çizmek günü gayet hoş bir şekilde geçirmeniz açısından yararlı olabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek. Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızı hassasiyetle ele almalısınız. İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var. Aşk hayatınız veya özel yaşamınız için güzel günlerdesiniz. Keyifli ve romantik planlar yapabilirsiniz.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi duygularınızla daha barışık kalabilirsiniz. Uzaklardan, yeni insanlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla seyahat, eğitim, hukuk ve medya konularınızdaki konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artmaya başlayacak. Bu alanlarda yaşayacağınız sorunlara etkili ve pratik çözümler üretebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki atılımlar yapabilmek için doğru zamandasınız. Yenigörüşmelerine katılabilir, kafanızdaki sıra dışı fikir ve projeleri çalıştığınız kurumun yönetimine sunabilirsiniz.Ancak gerçekleşeceğinden emin olmadığınız ve odaklanma zorluğu yaşadığınız konuları başkalarına aktarma konusunda dikkatli olmalısınız. Hayatınızın keyifli alanlarında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için gerekli olabilecek maddiyatın temini için kafa yorabileceğiniz etkilere sahipsiniz. Zihinsel potansiyeliniz artıyor ve majör bir eğitime başlamak için uygun zamandır.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>