Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu zorunlu ayrılık duygularınızın kuvvetini bir kez daha kanıtlayacak. Aklınız biraz onda kalacak ama endişe etmenize gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de.

Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor.

Önümüzdeki günlerde bir eğitim çalışması size çok şey öğretebilir, önemseyip değerlendirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Sizi bu konuda tahrik edebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Birtakım problemlere yaklaşımınızda bazı zayıflıklar var. İçinizde gizli tuttuğunuz enerjiyi ortaya çıkarmalı ve isabetli değerlendirmelerle olayların üzerine yansıtabilmelisiniz. Bu tutum, birçok çözümsüzlüğü başarıya dönüştürebilecek.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığı bir yandan her şeyi kritik etmemize neden olurken diğer yandan hayatı kendi akışına bırakma arzumuzu gösteriyor. Ancak biliyoruz ki, sorumluluklarımız var ve istesek de bunlardan kaçmamız pek mümkün değil. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Hedef olarak belirlediğiniz konularda ileri adımlar atabilmek için, öncelikle kendinize olan inancınızı gözden geçirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bu yapılmadığı takdirde hangi konuda olursa olsun kendimizi huzurlu hissetmeyiz. Saat 11:21 Ay-Terazi burcuna geçiş yapacak. Düşüncelerinizi verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Huzurlu bir gün geçirme ihtiyacınız ön plandadır. Sanıldığının aksine sizin için başarı, paradan çok daha önemlidir aslında. Çünkü başarılı olduğunuz takdirde her türlü arzunuzu elde edeceğinizi zaten bilirsiniz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev ve kendinle ilgili alışverişler yapacağın bir gün. Harcama yapmakta sakınca görmeyeceksin.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde birçok şeyi yapmak istiyor fakat bir türlü adım atamıyorsanız veya kendinizi bu konuda yeteri kadar donanımlı görmüyorsanız bir uzman kişiden yardım alıp sizi yönlendirmesini sağlayabilirsiniz. Kafanızda oluşturduğunuz bazı projeler için yardıma ihtiyacınız olabilir ve bu projeyi birkaç kişi ile birlikte yönetmeniz gerekebilir. Hatta hazır işe başlamışken bir anda kaygılanıp bitirmek dahi isteyebilirsiniz. Kendinizi bir an önce toparlamalı ve sizi engelleyen şeyleri bir bir tespit etmeli ve bunları gidermek için hızlıca çözüm yoluna gitmelisiniz. Aksi takdirde idealleriniz hayal olmaktan öteye geçemeyecektir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi düzene koymak için uygun bir gün olabilir. Ancak daha fazla çaba göstermek ve organize olmak durumundasınız.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç? Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda ilişkiler açısından hareketli bir gün. Detaycı ve mükemmeliyetçi yönlerinizi ortaya koyabilir, hesap işleriyle ilgilenebilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza gereken ilgiyi göstermekte zorlanabilirsiniz. Günlük koşuşturmalarınız artabilir. Üzerinizde stres veya baskı hissedebilirsiniz. Biraz rahatlamalısınız.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Bugün alacağınız haberler sizi rahatlatabilir. Aşırı yoğun çalışmalar içine girebilir ve sevdiğinizi bu arada ihmal edebilirsiniz. Kendinize biraz vakit ayırmaya çalışın.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem işleriniz, hem de aileniz ile ilgili, yerine getirmekle yükümlü olduğunuz görevleriniz, birdenbire altından kalkılamayacak kadar çokmuş gibi görünebilir. Bu, sadece karamsar bakış açınızdan kaynaklanacağı için, görevleriniz sizi korkutmamalıdır.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 03' 60" R
Ay
Aslan
11° 40' 25" R
Merkür
Koç
28° 23' 13"
Venüs
Boğa
18° 21' 03"
Mars
Koç
10° 32' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 06"
Satürn
Balık
17° 42' 10"
Uranüs
Boğa
23° 09' 41"
Neptün
Balık
29° 17' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 25"
Lilith
Başak
24° 54' 02"
True Node
Koç
14° 53' 18"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>