Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor.

Aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşeceksiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayacak. İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı.

Kısılmaz gibi görünen harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında.

Bir ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor. İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık sorununuz var, yorgunluktan olabilir. Bugün kendinizi huzurlu hissediyorsunuz. Bir büyüğünüze yapmayı çoktandır düşündüğünüz ziyareti yapacak, bu ziyaretin ardından kendinizi ziyaretinizle sevindirdiğiniz kişiden daha mutlu bulacaksınız. Bundan sonra bu tür ilişkilerde daha duyarlı davranmaya karar vereceksiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat  02:51 Ay-Mars görünümü Çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisi olup, fiziksel, ruhsal anlamda kendimize özen gösterdiğimizi, kalıcı ve sağlam olan her şeyi istediğimizi,   kendimizi güçlü hissetmek arzumuzu, bizi rahat ve güvende hissettirecek bir yaşamı tutkuyla istediğimizi  işaret ediyor. Çocuklarımız, aşk hayatımız, görüntümüz, değerlerimiz tümüyle bizim için önemli hale geliyor. Kaliteli bir yaşam istiyoruz. Huzur, güven, başarı için yanıp tutuşuyoruz. Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, bizlere  hem huzur duygusu hem de güvenlik sunuyor. Kişi hayata güzel hislerle ve dileklerle  yaklaşır. Bir insana veya bir olaya sakin biçimde yanaşır ve onu güzel yönleriyle ele almaya çalışır. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve sağlam bir çerçeve içine alarak uzun ömürlü kılmak ister. İlham gücü yüksektir. Söylediği veya dinlediği sözden zevk alır. Huzur bulmak ve huzur vermekten yanadır. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, umut verici, şüphelerimizden arındırıcı, sevdiklerimizden destek görmemizi sağlayıcıdır. Huzursuzluklar geride kalır. Bu saatlerde moralimiz yükselir, dinleniriz, rahatlarız. Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu, geçtiğimiz 2 Eylül ve civarı günlerde sağlığımız, çalışma hayatımız,arkadaşlarımızla olan ilişkimiz, diyet, evcil hayvanlarımızla ilgili konularda yaşanmış, düşünülmüş veya karar verilmiş meselelerin, bugün geldiği son hale bakma zamanıdır. Hala belki kafamıza yatmayan, uymayan durumlar olabilir. Bir şeyler tam olarak yerli yerine oturmayabilir. Bize düşen, akışta kalmak, meseleleri bir daha incelemek, yarım kalan işlerimizi bitirmek, yeni başlanan işlere zaman tanımaktır. Hangi konuda olursa olsun, Ekim ortasına kadar kendinize ve şartlara zaman tanıyınız. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı  sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor.  Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaçınılması zor değişiklikler gündemde. Bu değişiklikleri planlarken yapılabilecek olanlarla yapılamayacaklar, hatta yapılması imkansız görünenler arasındaki farkı görmeye çalışmanız sizin için önem taşıyor.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor. Ancak, yapılacak şeyler işden çok, engel veya problem başlıklarıyla anılıyorsa, bu seferlik pas geçmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ORTAK çalışma gerektiren işlerde çevrenizi geniş tutmak istiyorsunuz. Maddi açıdan oldukça şanslı bir gündesiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler alanınızda yeni kararlar alabileceğiniz, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla aranızda duygusal mesafe hissederek yeni bir tavır benimseyebileceğiniz, varolan problemlerin üzerine gitmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ve sağlık konularınıza, bu alanda yaşadığınız sorunlara mantıkla yaklaşmalısınız. Bazı konuları gözden geçirmelisiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizi kolay harekete geçirecek.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Adeta yeniden doğacak, yaşam karışacak, yeni girişimler yapabilecek,ile ilgili konularda destekleyici etkileri olacak. Bütün spot ışıklarını üzerinize çekebileceksiniz. Güçlü kişilerden destekler alabilecek, attığınız adımlarla dikkat çekici olacaksınız. Kısacası sizler için bereketli ve de keyifli bir gün

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 36' 14" R
Ay
Terazi
07° 47' 39"
Merkür
Boğa
04° 26' 07"
Venüs
Boğa
24° 08' 33"
Mars
Koç
14° 07' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 46"
Satürn
Balık
18° 01' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 05"
Neptün
Balık
29° 24' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 44"
Lilith
Başak
25° 25' 21"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>