Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor.

Aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşeceksiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayacak. İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı.

Kısılmaz gibi görünen harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında.

Bir ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor. İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık sorununuz var, yorgunluktan olabilir. Bugün kendinizi huzurlu hissediyorsunuz. Bir büyüğünüze yapmayı çoktandır düşündüğünüz ziyareti yapacak, bu ziyaretin ardından kendinizi ziyaretinizle sevindirdiğiniz kişiden daha mutlu bulacaksınız. Bundan sonra bu tür ilişkilerde daha duyarlı davranmaya karar vereceksiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte, çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize dikkat ediniz. Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir. Saat 07:40 Ay-Kova burcu seyri, nereye para yatırdığınızı, kimlerle ilişki kurduğumuzu, finansal alışverişlerimizi bilinçli şekilde yapmanın önemini vurguluyor. Ayrıca arkadaşça paylaşımda bulunmak, yeniliklere açık olmak, yeri geldiğinde hakkınız olanı istemenizde size yardımcıdır. Maddi konularda ölçülü davranalım. Saat 08:22 Ay-Merkür görünümünde, partneriniz ve siz birbirinizi anlamaya gönüllü iseniz emin olunuz ki, bu çekişmeler işbirliğine dönüşerek sizi birbirinize yanaştırabilir. Tam tersi durumda ise kısa bir süre olsa da uzaklaştıracağı kesindir. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, partnerimizle aramızdaki iletişimi, insanlarla genel olarak sevgi alışverişimizi güçlü tutmak isteyeceğiz. Birbirimize karşı olumlu hislerle yaklaşmak, anlaşmaya gönüllü bir bakış açısıyla hareket etmek zamanı. Dilerim ki, probleminiz olan kişilerle bir araya gelerek, güzel vakit geçirmeniz mümkün olsun. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sabit fikirli tarafına vurgu yaparken, içgüdülerinle karar alabileceğini gösteriyor. Ailen ön planda olacak.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklar dikkat çekiyor. Bugünlerde yapabileceğiniz çokvar.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL yoğunluğunuzu karşı cinse ifade etmekte başarılısınız. Duygusal hassasiyetiniz karşı cinsle aranıza girebilir. Zihinsel karmaşa yaşayabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve sabırlı bir tutum içinde bulunacaksınız. Duygularınız gün içinde kabarabilir. Fakat kendinizi çabuk toparlayacak ve olayların üzerinde durmayacaksınız. Girişimleriniz hakkında hanımların desteğini alabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızdaki görüşmeleriniz artacak. Kendinizialanlarınızda göstermek ihtiyacında olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür Terazi burcuna geçiş yaparak gündelik hayatınızı hareketlendirecek. Yeni projeler üretmek, ortaklaşa işlere girişmek için uygun zamandır. Sağlık sektörüyle yakından ilgilenebilirsiniz. Zihinsel anlamda huzur bulacağınız bir dönem başlıyor. Sanat çevreleriyle haşır neşir olabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 56' 29" R
Ay
Yengeç
13° 51' 56" R
Merkür
Koç
25° 53' 27"
Venüs
Boğa
15° 38' 30"
Mars
Koç
08° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 57"
Satürn
Balık
17° 32' 34"
Uranüs
Boğa
23° 02' 02"
Neptün
Balık
29° 14' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
21° 18' 31"
Lilith
Başak
24° 39' 23"
True Node
Koç
15° 00' 41"
Son Güncelleme : 12/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>