Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz için de huzurlu bir gün. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Bugün küçük bir siteme tanık olabilirsiniz.

İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı. Ama aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşebilirsiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayabilir.

İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında. Kısıntı yapılamaz harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. Bugün de tasarruf günü olabilir.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız. Bu ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular, alışveriş ve harcamalar gündeminize gelebilir.Güven duygularınızın çalkantıda olduğu bir gün, sahip olduklarınızın ve kendinizin kıymetini bilmeniz gerekebilir.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Satış-alış, pazarlama-kredi çekimlerini tavsiye etmiyorum. Olayları anlamadan dinlemeden hareket etmeyiniz. Üzerinizde baskı kurmaya kalkışan olursa canınız oldukça sıkılır. -Ne halleri varsa görsünler diyerek kendi dünyanıza çekilebilirsiniz hatta ipleri koparma noktasına gelebilirsiniz. Boşluk saatleri içinde sakin olacağız ve elimizden geldiği kadarıyla beklemede kalacağız. Biliyorum bu oldukça zor. Ancak enerjiler bunu gerektiriyorsa huzurumuz açısından denememiz faydalıdır. Saat 15:04 itibariyle etkili Ay-Yengeç seyrinde, duygularınızı söze dökmek, barış ve adalet duygusu içinde her şeyi ele almak, yuvanızdaki emniyet duygusunun güçlendiğini hissetmek size oldukça hoş gelebilir. Güvendiğiniz kişilerle dertleşebilir, neşeli, esprili ve çocuksu hallerinizle dikkat çekebilir, neşenizle göz doldurabilirsiniz. Annelik veya babalık duygunuz bir hayli yüksektir. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, çevrenize karşı duyarlılığın ve yeni bir şeyler yaparak kendinizi güçlü şekilde ifade etmenin işaretçisidir. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, güven duyduğumuz kişilerle konuşmanın, bağlantı kurmanın göstergesidir. İnandığımız bir yoldan gideriz. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için planlar yapabiliriz. İşlerimizi ciddiyetle yaparız. Önümüze çıkan engellerin bizi yıldırmasına izin vermeyiz. Ayakta durmayı, kendimize güvenmeyi biliriz. Hayatın ciddiyetinin farkındayız. Ailemizi, yakınlarımızı önemsediğimiz gibi, bize faydası dokunabilecek kişilerle de ilişkimizi güçlü tutmaya çalışırız. İşte böyle düşünürsek, bu görünüm gayet akıllıca ilerlememizi sağlar.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Uzun zamandır ertelediğin konuşma için kendini hazır hissediyorsun. Bugünden başlayarak cuma günü için işlerine odaklanıyorsun. Bu durum bir görüşme hazırlığı ya da yolculuk için olabilir. Uzun zamandır maddi konularda kendine koyduğun sınırı aşmak isteyebilirsin. Geçmişle ilgili bazı takıntılarının azaldığını fark ederek, hayata daha olumlu bir pencereden bakacaksın. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, karşı tarafın daha fazla güven vermesini bekleyebilirsin. Ancak bu güven arayışının sadece kendinden kaynaklı olabileceğini de unutma. Aile içerinde yaşanan maddi zorlukların aşıldığını görmek, oldukça sevindirecek.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerden yana anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilir ve sessiz kalma yolunu tercih edebilirsiniz. Bugün kendinizive ticaret ile ilgili düşüncelere yönlendirmenizde fayda var.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için daha fazla çalışacağınız zamanlar içerisindesiniz. Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar almanız mümkün. Bu konuda harekete geçmek için uygun bir gün olmayabilir. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNE heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Planlarınızı gözden geçirip bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaptığınız organizasyonlarla ilgili bazı karışıklıklar olduğunu öğrenebilirsiniz. Tabii bu durum asabi dengenizi bozabilir ve hiddetlenebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken sakin olmalı, sabırlı davranmalısınız.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle, dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir. Kendinize vakit ayırın.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü eğitimler, kurslar, kardeşlerle beraber geçirebilirsiniz.Yemek kursunda öğrendikleriniz sizi mutlu eder. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Kafe açmak, sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak için ideal bir gün. Diğer yandan yeni şeyler öğrenmek için harekete geçmelisiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaptığınız organizasyonlarla ilgili bazı karışıklıklar olduğunu öğrenebilirsiniz. Tabii bu durum asabi dengenizi bozabilir ve hiddetlenebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken sakin olmalı, sabırlı davranmalısınız.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>