Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendiliğinden bir şeylerin gelişmesine izin verirseniz daha doğal bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu akşamki buluşmanızda onun kendini ifade etmesini sağlamalısınız.

Epeydir süregelen olumsuzlukları bir, bir ortadan kaldıracaksınız. Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı,yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.

Sıkıntılı dönem geride kalıyor. Paranın önemini biliyorsunuz. Birkaç yerde küçük yatırımlarınız var. Aile içinde bu anlamda bir disiplin oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Yakın arkadaş ilişkilerinizde bazı sürpriz gelişmeler bu günlerde gündeminize oturabilir. Önemsediğiniz biriyle ilgili alacağınız olumsuz haberler sizi hareketlendirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atacağınız adımların öncesinde tekrar düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor. Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için, belli problemli insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Bir problem yaşamak istemiyorsak sakin olalım, bilinçli hareket edelim. Acil karar vermeyelim, inceleyelim. Saat 13:53 itibariyle Balık burcunda ilerleyen Ayın yumuşacık sevgi dolu ışığı bizi kucaklayacak. Hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bu enerji, yüreğimizin içindeki çocuğu uyandırıyor. İnsan böyle bir enerji altında hem kendini rahatlatmaktan yana hem de hayata olan inancını pekiştirmekten yanadır. Dostluklar, güzellikler, huzur ve uyum duygusu içinde geçirilen bir gün nasıl da dinlendirir, huzurlandırır insanı. Ay-Balık burcunda ilerlediğinde duygusal açıdan tatminkar bir ruh hali bizi sarar. Hayatın zorlukları varsa, güzellikleri de yaşama dair diyerek hareket edebiliriz. Sınırlarımız ortadan kalkar ve olumlu bir niyetle hayatı kucaklayabiliriz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, duygudaşlığın özellikle yakın çevremizle aramızda yükselmesini sağlar. Güçleniriz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hareketli başlayacaksın. Ani bir kararla farklı bir pozisyon veya sektöre adım atmak isteyebilirsin.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızdaki bazı noktalarda kararsızlık yüzünden vazgeçmeniz gereken durumlar mevcut. Zira çoğu şeyi bu huyunuz yüzünden kaçırıyor ve sonra da kaçırdıklarınıza pişman oluyorsunuz. Artık bazı şeyleri kabullenmeniz ve değiştirmeniz gerekir. Çalışma hayatında ise popülariteniz giderek artıyor.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularınız ile ilgilenebilir, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik harcamalar için uygun koşullar var. Bugün aynı zamanda arkadaşlar ve gruplar içinde yaratıcı çalışmalara yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Duygularınızı paylaşmak için uygun koşullar bulabilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir destekle karşılaşmanız olası. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz. Çok şanslısınız.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve para konularında, maddi konularda iletişimin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerde güç dengelerini gözetmeniz gerekiyor.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili zorlayıcı bir atmosferin içinde bulursunuz. Devletle ilgili bir konunuz varsa yetkililerin baskıcı tavırları rahatınızı kaçırabilir. Onların koyduğu yaptırımları uygulamak zorundasınız. Hiç direnç göstermeyin. Sahip olduğunuz yüksek öz güven duygusu sizi güçlü kılar.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>