Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize olan duygularınız herkesin ilgisini çekiyor. Birbirinizi şımarttığınızı düşünenler de var. Bugün sizi ne kadar sevdiğinizi belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayacaksınız.

Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden oluyor. Bu işbirliğiniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir.

Kısa bir süre önce yaşadığınız sıkıntı artık geride kaldı. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz. Gelecek günlerde önemli bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

İstediği her şeyi gerçekleştirmeye alışan bir yakınınız sizi yönetmeye çalışıyor. Onu kırmadan istediklerine direnmeniz zor gibi gözüküyor. Bugünlerde ondan uzak durmanıza yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak. Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Balık burcunda ilerliyor. Dostlarınız, sosyal çevreniz ön planda olabilir. Daha dışa dönük bir yapıda olacaksınız. Keyifli bir gün sizleri bekliyor. Uranüs tekrardan sizin burcunuza saat 11:26 itibariyle geçiyor. Sizin burcunuzda 7 sene boyunca hareketini devam ettirecek Uranüs, hayatınızın her alanında sizi değiştirmeye geliyor. Yavaş yavaş olacak ama bu değişim hayatınıza yeni bir enerji getirecek. Sizler için tabuları yıkma vakti olacak. Şu ana kadar sürdürdüğünüz yaşantınız önümüzdeki 7 sene içinde kökten değişecektir. Değişim ilk başta zor gözükebilir ama azimli kişiliğinizle her zorluğu atlatıp daha güzel günlere ilerleyeceksiniz. Detaylı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz. 19:03'te ise Balık burcunda 15 derecede yeniay meydana geliyor. Yeniay ile hayatınızda yeniliklere yer açmak için şansınız açılıyor. Yaptığınız işle daha büyük kitlelere sesinizi duyurabilirsiniz. Retro devam ettiği için yeni şeylerde her şeyi iki kere kontrol edin. Çıkmazda olduğunuz konularda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına yardım için harekete geçebilirsiniz. Ayrıntılı yazı için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınların derdine derman olacak!Bugünden itibaren 7 yıl boyunca burcunda hareket etmeye başlayacak olan devrim gezegeni Uranüs'e merhaba demelisin. Beraber uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. Sakın bir gün seni beklesin istiyorsun ancak öğleden sonra alacağın haberle birlikte çarçabuk hazırlanıp yollara düşmen gerekebilir. Bir anda kendini bir toplantı masasında bulabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, yeni bir aşka yelken açmaya hazır ol. Kendini göstermek için çabalaman boşuna değil yakın arkadaşların derdine derman bulacak gibiler, onlardan kendini saklama. Son zamanlarda kendini bitkin hissediyorsan, biraz dinlenmek iyi gelecektir. Kendine bu kadar yüklenmek sana ne kazandıracak? Bunu bir düşün.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uranüs gezegeni bugün sizin burcunuza geçiş yapıyor. 7 yıl boyunca sizin burcunuzda kalacak. Kendinizi diğer günlerden daha farklı ve özgür hissediyor olabilirsiniz. Kendi içsel gücünüzün farkına varın.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz, hayalleriniz gündeminizi oluşturabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmekten hoşlanacağınız ve güven hissedeceğiniz zamanlar var. Gün içindehayatınızda destek alabileceğiniz, yaptığınız işleri paylaşabileceğiniz kişiler olacak. İş arkadaşlarınıza karşı daha yapıcı olduğunuz bir gündesiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uranüs?ün sizin burcunuza gelmesi ve 7 senelik misafirlik sürecinin başlamasına yaklaştıkça hayatınıza gerçekleşen küçük değişimleri fark edebilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareket enerjiniz yüksek, bir güne beş kapı yapmaktan geri kalmıyorsunuz. Fakat bugün pek tadınız tuzunuz yok gibi. Gezmek tozmak tamam ama pek konuşmak, kendinizi anlatmak istemiyorsunuz. Büyük değişimler içerisinde olabilirsiniz. Geleceğinizi tamamen değiştirmek için adımlar atıyor olabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ortak idealleri paylaştığınız insanlar ve sosyal çevrede yanlış anlaşılmalar olası. Yabancılar, yurtdışı, hukuki konular ve uzmanlık alanlarınızda size yük gelen konulardan kaçmak adına, gereksiz riskler, uzun vadeli borçlanmalardan sakınmak faydalı olur.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar burcunuza geçiş yapıyor. Bugüne kadar konfor alanınızı oluşturan ne varsa, değiştirmeye hazır olun. Değişime direnmeden akışta kalmak ve hayatın yeniliklerini heyecanla kabul etmek yapacağınız en doğru eylem olacaktır. Balık burcunda meydana gelen Yeni Ay, değişime daha hızlı adım attırır.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz veya aile yaşamınız ile ilgili hoşunuza gidecek gelişmeler olacaktır. Sizden yaşça büyük akrabalarınız bazı maddi desteklerde bulunabilirler. Onlardan, eviniz için beğeneceğiniz bir hediye almanız da ihtimal dahilindedir.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 60" R
Ay
Başak
00° 03' 43"
Merkür
Boğa
00° 14' 17"
Venüs
Boğa
20° 13' 19"
Mars
Koç
11° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 38"
Satürn
Balık
17° 48' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 60"
Neptün
Balık
29° 20' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 06"
Lilith
Başak
25° 04' 09"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>