Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla ilgili heyecanlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkinizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız ortamlarda çok eğlenmeniz mümkün.

Diplomatik davranışlarınız sayesinde çalışma ortamınızda birçok işinizi yoluna koyabileceğiniz bir gündesiniz. Servis, düzenleme ve sağlık konularıyla yakından ilgilenebilir, çevrenizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz.

Parasal konularda beklentilerinizin artabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınızı yaparken dikkatli olmalı ve beklediğiniz gelire kavuşmadan fazla açılmamalısınız. Lükse olan eğiliminizin artabileceği görülüyor.

Grup çalışmaları ve arkadaşlıklar ön plana gelmekle birlikte kafanız kolayca karışabilir ve ileriye yönelik hedeflerinizde bulanıklık hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olabilir. Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz, saat 06:56 Ay Akrep burcu seyriyle başlıyor. Bu geçiş, güç ve kontrol arzusunun yoğunlaşması ve derinlikli düşünülmesi açısından gayet yararlıdır. Ancak tepkisel davranılmamalıdır. Bu enerji süresince, partnerin veya başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz gibi, haksız bile olsanız kabul etmezsiniz. Size göre izlediğiniz yol doğrudur ve kimin ne söylediği önemli değildir. Eğer yanlış taraflarınızı kabul edecek olursanız, ipleri başkasına teslim ederim diye düşünürsünüz. Bu da işinize gelmez. Ay Akrep geçişinin, -Eğilme bükülme inatla bildiğini sürdür diyen etkili sesi güne hakimdir. Benim tavsiyem günü keyifli geçirmek için başkalarıyla veya kendinizle çatışmadan sadece gözlemde kalınız. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, ciddi ilişki kararlarının,ortaklığı ve girişimlerin başarılı olmasını sağlayıcıdır. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Geriliminiz giderek artıyor. Fakat, siz kontrol altına alabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki bağı daha da güçlendireceğiniz etkilerle destekleniyor olacaksınız. İlişkilerinizde geçmiş sorunlar gündeme gelerek sizi yeniden sınama noktasına getirebilir. Anlayışı elden bırakmadan sabırla davranmalı, geçmişte yaptığınız hatalar adına yeri geldiğinde karşı taraftan özür dilemeyi bilmelisiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşlerinizde iletişim büyük önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar olabilir.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızı beceri ve tecrübenizi ortaya koymalı şans size gülmüşken değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bu süreçte terfi alabilir istediğiniz imkanlarla yeni bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Başarılı olmak için gerekli donanıma sahipsiniz yeter ki duygusal yaşamınızda ki çalkantılarınhayatınıza yansımasına izin vermeyin. İş hayatınızda güven ve takdir toplayacak başarılı girişimlerinizle adınızdan sıkça söz ettireceksiniz. Evli Boğa'lar bu dönemde eşinizle gerginlikler yaşanabilir size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Boğa'lar ise mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda ve kariyerinizde farklı kişilerle karşılaşabilir, düşünce ve fikirlerinden ilham alabilirsiniz. İlişkilerinizde sıradışı yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sosyal çevrenizin güzel ve samimi etkilerini üzerinizde hissedebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklara hazırlıklı olun ve sakin kalmaya çalışın.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati partnerle derin konuları masaya yatırmanıza neden olacak. Sevdiğiniz insanın duygularına karşılık vermeniz, ilişkideki güçlü enerjiyi açığa çıkaracaktır. Karşılıklı güveni pekiştirip gelecek planlarına geçiş yapabilirsiniz. Çocuk ya da ev sahibi olmak gibi ciddi konular zihninizi kurcalar.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatınızda sahip olduğunuz görevler, sizin için birinci öncelik olmayı sürdüreceklerdir. Kendi ihtiyaçlarınızı ve sosyal yaşamınızı ikinci plana atıp canla başla çalışmaya devam edebilirsiniz. Üstleriniz, çabanızın samimi olup olmadığını anlamak için gizlice sizi izleyebilirler.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 05" R
Ay
Balık
23° 36' 30"
Merkür
Koç
19° 03' 01"
Venüs
Boğa
06° 05' 26"
Mars
Koç
02° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 55' 49"
Uranüs
Boğa
22° 35' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 23"
Lilith
Başak
23° 47' 46"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>