Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin şikayetleri size çok şey anlatıyor, anlamaya çalışmalısınız. Birkaç arkadaşının aşk beraberliğinize pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz.

Çabalarınıza rağmen düzene sokmayı beceremediğiniz konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerin yanında, özel bazı hatalar da problemler yaratıyor.

Yakın ilişkilerinizdeki para konulu sürtüşmeler bugünlerde ritmini düşürebilir. Aldığınız son önlemler bir parça işe yarayacak. Parasal destek verdiğiniz kişiler, yakında size mutlu haberlerle gelebilir.

İlginç bulduğunuz kişilikler sizi bugünlerde yanıltabilir. Çevrenizdeki birtakım insanların sıradanlığını fark edecek ve buna sevineceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir. Yaşanılan her dakikayı değerlendirmekten yanasınız, fakat bu düşüncenizi, davranışlarınızla pek belli edemiyorsunuz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:58 Güneş-Neptün görünümü, parasal konularda gerçekçi düşünmek gerekiyor. Şartlar zorluyor bizi. Eğer bir amacınız varsa, o amaca uygun şekilde hareket etmek en doğrusudur. Bazı durumlar sizi dağılmaya, yönünüzü kaybetmeye ve sebebi belli olmayan rahatsızlıklara sürükleyebilir. İşte böyle durumlarda bir anda vereceğiniz yanlış kararlar hem maddi yönden sorunlara neden olur hem de size zaman kaybettirebilir. Öncelikle sakin olunuz ve yanılmamak için her şeyi enine boyuna düşününüz. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İnsanlarla aramızda garip bir çekişme, yanlış anlamalar olabilir. Yapıcı konuşma neredeyse imkansızdır. Bugün görüştüğünüz kişilere, önünüze çıkan işlere, aldığınız haberlere veyayaptığınız insanlara daha fazla dikkat etmeniz, olumlu veya olumsuz bir cevap vermek yerine beklemede kalmanız yararlıdır. Beklenmeyen sürprizler yaşanabilir. Ancak bunların ne kadar kalıcı olduğu tam olarak belli değildir. O yüzden de sağduyulu davranmak gerekir. Paranızın hesabını iyi yapmanızı, olur olmaz yatırımlara girişmemenizi ve size söylenenlerin doğruluğunu araştırmanızı tavsiye ediyorum. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin konusunda kafanın karışık olduğu bir gün. Geçmişte kalan konuları çözüme ulaştırmak isteyebilirsin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda sürekli yanınızda yer alan fakat bir türlü kendisine danışmaktan çekindiğiniz kimseleri bugün kendinize rehber edinebilir ve onların söyledikleri karşısında harekete geçerek yaşamınızda bazı işleri yoluna koyma isteği içerisinde olabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı işlerinize aktarabileceğiniz bir gün. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular daha fazla dikkatinizi çekecek. Yakın çevrenizdeki ilişkilerde yapıcı ve yumuşak bir tavır sergilemeniz olası. İletişim tarzınız, konuşmalarınız sayesinde kendinizi daha iyi anlatabileceksiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi destek bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyin. Bu size başarı getirecektir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda, harcamalarda, bütçe ve hesap işlerinde biraz daha dikkatli ve temkinli yaklaşmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Fiyat kalite dengesini yakaladığınızdan emin olmalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik fikirlerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz. Arkadaşlarınız maddi konularda sizi yanıltabilir, dikkatli olun!

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü yalnız mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirmek size iyi gelir. Zira sosyal ilişkilerinizde herkes kendi fikrinin peşinden giderek sonucu gelmeyen tartışmalara girişir. Bu da sizin gibi dünyevi değerlerle yetinmeyi bilen biri için hem yorucu hem de anlamsızdır. Spa, masaj, yoga, resim atölyesi, müzik kursu gibi aktivitelerle vaktinizi doldurmak enerjiyi pozitif kullanmanıza yardım eder.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>