Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek.

Aile içindeki bilinçli unsurlar, para konularının düzenleyicileri olmaya devam edecekler. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor. Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok.

Bazı tartışmalarda sergilediğiniz savaşçı direnişi, başka durumlarda da inatçı biri olabileceğiniz kuşkusu yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizlerin burcundaki hareketini sürdürüyor. Günü güzel geçecek burçlardan birisiniz. Kendinize güveninizin arttığı, güzelliğinizde değişiklikler yapabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Bugün yaptıracağınız güzellik uygulamalarından istediğiniz yönde sonuçlar elde edebilirsiniz. Günün kalanında Ay-Venüs ve Ay-Neptün olumlu görünümleri meydana gelecek. Kendinizi hem şanslı hem de çekici hissedeceğiniz bir gün içerisinde olacaksınız. Duygusal ilişkileriniz gündeme gelebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı davranışlarını değiştirme kararı alacaksın!Ay, burcunda hareket ediyor. Bugün İletişimin çok güçlü. Katılacağın davetlerde kendini çok iyi ifade edecek ve etrafındakileri etki altına alacaksın. Bazen sorunların içinde bulunmak en doğru kararları almana yardımcı olur. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle yaz tatilini bugünden planlamaya başlayabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla fikir ayrılıkları yaşarken, kendi davranışlarını değiştirmeye yönelik keskin kararlar alabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Eğlenceli ve uyumlu yanınızı ortaya çıkarmanızla tüm dikkatler üzerinizde olacak.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinizde maddi problemler bir anda önünüzde tekrar gelebilir. Maddi anlamda yaşadığınız gelir dengenizdeki eşitsizlik sizleri sivri konuşmalar yapmaya itebilir. Bu konuda ölçülü olmalısınız.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketlisiniz. Bugün Ay burcunuzda ilerlerken çok şey yapabilir ve kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar içerisindesiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmemiş meselelerinizi kapatmadan önce muhattap almanız gereken kişilere üstünlük sağlamanız muhtemel. Ayrıca kalıcı mutluluğun temellerini de atabilirsiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; kişisel istek ve taleplerini ön plana çıkaracağın bir gündesin. Bugün sosyal ortamında aranılan bir kişi olabilir, arkadaş çevren ve romantik ilişkinde heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsin. Sözcükleri doğru kullanarak, girişimlerde bulunabilir, aynı görüşü paylaştığın kişilerle güç birliği yapabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın özüyle meşgul Boğalar günün yoğunluğu sizi yorabilir. Kimliğinizi açığa çıkaran yaratımlar, fikirler ve duygulanımlar içindesiniz. Sabah saatlerinde gelişen yatırım imkanlarını gün içinde değerlendirin.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay ikili ilişkileri irdelemeniz için oldukça yüksek bir farkındalık yaratır. Maddi konuları mercek altına almanız gerekebilir. Paylaşımlarınızı gözden geçirmelisiniz. Karşınızdaki insana ne kadar güven duymalısınız? Bu deli soruların cevabı bu dönemde size teker teker ulaşacaktır, hiç merak etmeyin.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Bbu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>