Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evlilik fikri bir parça gözünüzü korkutuyor. İlişkilerde bunun, önünde sonunda kaçılmaz bir talep olarak ortaya çıktığı inancındasınız. Bu düşüncenizi sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. Ona biraz kırıcı geliyor.

İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge gerekiyor.

Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Günü sonuna kadar değerlendirme takıntınız, birikim edinmenizi engelliyor. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı sisleri dağıtmanız gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınızla bir tür ortaklığınızda uğradığınız büyük zarar, aranızı biraz açabilir. Yakınlarınızın bu zararda arkadaşınızı sorumlu görmesi size sağlıklı bir gözlem olarak gelmiyor. Dost ilişkilerinizdeki sonsuz kredinizi, son günlerdeki agresif davranışlarınızla eksiltmemelisiniz. Kendinize güveninizle davranışlarınıza güveninizi ayrı ayrı değerlendirebilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 06:39 itibariyle Ay-Mars arasında zorlayıcı bir görünüm oluşacak. İş ve genel olarak yaşamınızla ilgili konular canınızı biraz sıkabilir. Zoraki uyumluluk size göre değildir. Bu pasif hal, bu mecburiyetler keyiflenmenizin önüne geçer. Saat 08:36 Ay-Neptün görünümü, yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda şefkat ve sevgi duygularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Saat 16:34 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Güneş olumlu görünümü, yakın çevrenizde özellikle güvendiğiniz kişilerle güçlü bir şekilde irtibatta bulunmak istiyoruz. Birileri bize karşı dursa da, biz sınırlarımızı korumaktan yanayız. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi mutlaka düşününüz. İşlerinizi belli bir disiplin altında yapmanız ve karşınıza çıkabilecek engelleri hesaba katarak hareket etmenizi sağlar. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceden karar verilen çalışmalar bugün ön planda. Ancak bazı şeylere ara vermek için nedenlerin olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Asla senin olmayan şeylere benim diye sarılıp sahiplenmeye kalkma, ihtirası bırak.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Ticari faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın dikkatini rahatlıkla çekeceksiniz. Çevrenizle uyumlu bir gün geçireceksiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcunda seyahat edecek olan yönetici gezegeniniz Venüs, size ikili ilişkileriniz üstünden inanılmaz fırsatlar sunmaya hazırlanacak. Fakat aynı zamanda aşırı sahiplenici bir tutuma da sebep verdiği için, kıskançlık temasıyla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Ortaklıklarınızı güçlendirmeye çalışın.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 28" R
Ay
Koç
26° 00' 11" R
Merkür
Koç
20° 39' 27"
Venüs
Boğa
08° 48' 37"
Mars
Koç
04° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 06' 43"
Uranüs
Boğa
22° 42' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 39"
Lilith
Başak
24° 02' 27"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>