Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışa yönelik sosyal arayışlarınızı ortak yaşamaya çalışın. Bu anlamdaki yalnızlığı, zaman içinde onu size karşı tepkimeci yapabilir. Son zamanlarda sağdan soldan gelen eleştirilerin altı boş değil.

Biraz kuruntulu olarak değerlendirdiğiniz gelişmeler var. Bu yaklaşımınız bir fırsatın önünde freniniz oluyor. Önceden doğru tahminlerde bulunduğunuz konular, bugünlerde öngörüleriniz doğrultusunda sonuçlanacak.

Karmaşık para ilişkileri içine girebilirsiniz. Bu anlamda, henüz farkında olmadığınız gayretleriniz var. Abartılı para beklentileri içindeki insanların fikirlerinden zararlı bir biçimde etkilenebilirsiniz.

Sıcak ilişkiler kurmaya çalıştığınız insanlar, kendi kişisel sorunları nedeniyle size biraz uzak duruyor. Zamana bırakacağınız gelişmeler, lehinize dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline gelebilir. Bu sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:17 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisinde Pazar günümüz başlayacak. Sizi rahatsız eden meseleler yüzünden öfkelenmenize yol açabilir. İçinizdeki ses, birilerine veya bazı durumlara isyan bayrağı açmanız gerektiğini söyler fakat diğer yandan susmanın en iyi cevap olduğunu söyleyen bir başka ses devreye girer. Tüm girişimlerinizde yükselme sabırsızlığınız oldukça ön plandadır. Ancak şu anki mevcut şartlar altında sakinlik, disiplinli ilerlemek, işlerinizi yoluna koymak zorunluluğu vardır. Bu iki istek ve bu iki ses arasında günü olumlu geçirmenin yolu tabii ki hangi yönde gitmek istediğinize karar vermenizdir. Kaldı ki, şartlara baktığımızda bilinçaltınızdaki sesin doğru yönlendirdiği gayet açıktır. Bu durumda sizi itekleyen hatta kimi zaman rahatsız eden durumlara karşı sabırlı olmak en doğru yol olarak gözükmektedir. Tek sakıncası, beklemede kalmanın yarattığı sıkıntıdır. Ancak unutmayalım ki, genelde sinirlilik, öfke kişiyi yiyip bitiren olgulardır. Benim tavsiyem bugün sakin, aklı başında düşünerek eksiklerinizi gözden geçirmek olmalıdır. Bu işinize, gideceğiniz yola, hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir. Dürtülerinizin kurbanı olmayınız. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninle zıt fikirlerde olan kişilerle bir araya gelmemeye çalışmalısın. Bugün sürprizlere hazırlıklı olmalısın.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkileriniz ve onların olaylara yaklaşımları ile ilgili bazı ani sorunlara bağlı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz. Herkesin sizlerle aynı fikirde olması muhtemel olmadığından onların fikirlerine de saygı gösterip anlayışlı bir şekilde fikirlerine kulak vermelisiniz. Yakın çevre iletişimlerinizle ilgili önemli durumlar oluşabilir. Ciddi kararlarınızı bir an önce duyurmak isteyebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, fikirlerinizde daha keskin olabileceğinizi göstermekte. Duygusal açıdan daha sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yaşamınızda sürpriz gelişmeler söz konusu. Bir anda yaşamınızda sizi yoran zorlayan konular sihirli bir değnek değmişçesine ortadan kalkacak ve hayatınızda yeni bir dönem başlayacak. İş ve özel yaşamınızın en güzel ve keyifli dönemindesiniz. Bu süreçte hiç kimsenin etkisi altında kalmadan yüreğinizin götürdüğü yere gidin. İş hayatınızda maddi manevi zenginlikler yaşama daha güvenle bakmanızı sağlarken umutsuzluklarınızı huzursuzluklarınızı da arkanızda bırakacaksınız. Hayat mucizelerle doludur. Gökyüzünden gelen bu güzel enerji karşısında hiç bir durum yaşayacağınız güzellikleri engelleyemez.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahatler, yurt dışıyla ilgili konular gündeminizde, aklınız uzaklarda olabilir. Düşünce ve fikirlerinizi dile getirirken duygularınızı daha fazla yansıtabilirsiniz. İş ve sorumlulukları yerine getirme açısından elverişli bir gün olabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zorlandığınız konuları gözünüzde büyütmezseniz gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza ve enerjinize dikkat etmeniz gerekebilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününüzü günü birlik bir seyahatle renklendirebilirsiniz. Bir heykel atölyesinin etkinliğine katılın. El becerinizle hayatın stresini üzerinizden atın.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>