İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar verebilir. Ruhsal açıdan bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeyebilirsiniz. Amiriniz bundan dolayı sizin hakkınızda olumsuz fikirler yürütebilir.

Maddi konularda sabah saatleri bazı isteksizlikler duyabilirsiniz ve kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha rahat hareket edeceksiniz.

Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve yaratıcılığınız bugün olumlu sonuçlar getirebilir. Bunu kullanmayı düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir sosyal yaşantınızda durgunluk vardı. Bu sıralar bu durgunluğu atabileceksiniz. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bugün yakın bir akrabanızdan duymak isteyeceğiniz şeyleri duyacaksınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:26 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, iletişimsel konularda istenmeyen bazı konuşmalar veya ummadığınız halde yanlış yönde gelişen hususlar sizi rahatsız edebilir. Ancak böyle bir durumda zekice manevralarda bulunarak durumu kurtarabilir, lehinize çevirebilirsiniz. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeniliklere, güzel sürprizlere duyduğunuz arzunun işaretçisidir. Bağımsız olmak  isteyen birey, kendini ve sevdiklerini mutlu edebilecek gelişmelere bir hayli heveslidir. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak arzumuzun yüksek olduğunu gösteriyor. Ancak bunların mutlaka kabul görmesini, değerli bulunmasını isteyeceğiz. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, içimizden geldiği özgürce kendimizi ifade etmemizin önüne geçen şartları işaret ediyor. Mecburen bunlara uyman gerekiyor diye ikazda bulunuyor. Bu bizi rahatsız edebilir. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. . Çevrenizdeki koşulları istediğiniz gibi kullanacaksınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelişmeler bazı konularda sizi destekleyen kişilerin olduğunu görmenizi sağlayabilir. Düşündüğünüzden fazla desteklenmeniz yakın zamanda bazı amaçlarınızın gerçekleşmesine neden olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı şeyler öğrenmek ve kendinizi geliştirmeniz için uygun nedenler var. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanlara karşı sevgi yüklü ve özverili davranıyor, karşılığını da fazlasıyla alıyorsunuz. Aile bireylerinizin geleneklerine göreneklerine son derece uyum sağlıyorsunuz. Asi gibi görünseniz de içinizde sevgi yatıyor.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün haberleşme ve iletişim ağı konusunda sizden daha şanslı bir burç daha yok. Görüşmeler, buluşmalar, mesajlaşma ve telefonlar beklediğiniz gibi gidecek. Sizin için önem teşkil eden konularda hızlı ve çözümleyici haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, onların desteği ile kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Bir yolculuğa gidiyorsanız bu yolculuk sizin için çok keyifli ve faydalı olacaktır

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konuları hayatınıza taşıyabilir. Gerek yakın çevrenizde, gerekse uzak çevrenizde hassas birkaç gün geçirebilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay etkisi ile ; iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. Ya da daha önce bilmediğiniz, gitmediğiniz size yabancı yerlere de seyahat edebilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>