İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız bugün çok renkli olacak. Sevgilinizle ilişkiniz her geçen gün güzelleşiyor. Ona her gün biraz daha bağlanıyorsunuz. Bugün sevgilinizden güzel sözler duyabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı sorunların üstesinden gelmeyi başardınız. Şimdi rahatsınız ve kafanızdaile ilgili çok fazla problem yok. Bugün kendinizi geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Maddi konularda bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bugün bir süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı tahsil edebilir ve mali olarak rahatlayabilirsiniz.

İnsanlara verdiğiniz bazı sözleri yerine getiremiyorsunuz. Altından kalkamayacağınız işler için insanlara söz vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzursuz olacaksınız. Yapmayı ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Özellikle bir yakınınıza verdiğiniz sözü tutamamanız sizi oldukça sıkıntıya sokacak. Öğle saatlerinde kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Dinlenmeye zaman ayırmalı ve enerjinizi çabuk tüketmemelisiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanacağız. Her konuda belli bir ciddiyet üzerimizde hakim olabilir. Saat 04:31 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünümü finansal ve ilişkimizle ilgili meselelerin bir tek açıdan değil, her yönüyle gerçekçi ve hakkaniyetli bir şekilde ele alınmasının önemini gösteriyor. Saat 13:49 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayallerinizi güçlendiricidir. Kişi misyonu gereği, kendine en uygun yolda ilerlemek için kendine söz verir. Yanlıştan uzak durması gerektiğini bilir. Saat 21:24 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Zorlukları geride bırakmamızı sağlayacak gelişmeler dileğimle,  

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ilişkileriniz pozitif yönde ilerleyecek. İnsanları yörüngenize çekeceksiniz. İş ilişkilerinizde geçen ay yaşadığınız gerginlikler bugünde tekrarlanabilir. Ortak fikirlerde bulunamazsanız bile bir anlayışa erecek noktada olacaksınız. İlişkinizde başka çatışmaları alevlendirecek hassas konulardan kaçınmanız faydalı olacaktır. Bugün kredi almak istiyor ya da ev gibi önemli bir satın alma gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız; dikkatli olmanız gerekecek. Şartlar göründüğü gibi olmayabilir. O yüzden tüm belgeleri okumadan imza atmayın veya gerekirse işinin uzmanına danışın. Kendinizi anın heyecanına kaptırıp harekete geçmeyin.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarda değişiklikler yapması gerekliliği aşikar bir hal alabilir. En azından bazı başlıklarda bazı düzenlemelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün içerisinde karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek veya spritüel alanlara ilgi göstermek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere dikkat etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda tamamlanması gereken konularda detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortaklı para konularına ciddiyetle yaklaşmanız gereken zamanlar var. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi etkileyebilir.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan İkizler keyifli haberler alacaksınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ailenize ve aile ilişkilerinize zaman ayırarak, keyifli bir gün geçirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yaparak yaşadığınız alanı güzelleştirebilirsiniz. Alınganlığa açık bir gündesiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ortaklaşa para konuları devreye girecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlar yapabilirsiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev, yuva, aile ile ilgili konular, evde tamamlanması gereken işler bugün ön planda olacak. Evinizin su tesisatıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün borç,alacak,verecek konuları ve bankacılık işlemleriyle ilgilenebilirsiniz. Bütçenizi kontrol altına almanız gerekebilir. Taksitli alış verişler için, borç almak için, kredi çekmek için pek uygun değil koşullar.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 53" R
Ay
Yay
27° 12' 17"
Merkür
Koç
16° 16' 09"
Venüs
Koç
28° 24' 27"
Mars
Balık
28° 06' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 02"
Satürn
Balık
16° 23' 16"
Uranüs
Boğa
22° 13' 38"
Neptün
Balık
28° 50' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 22"
Lilith
Başak
23° 06' 16"
True Node
Koç
15° 26' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>