İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Boğa burcu aşk yaşamında bugün değişik zorluklarla karşılaşacak ve bu büyük bir huzursuzluğu beraberinde getirecek. Sevgilinizi bugün alttan almak zorunda kalabilirsiniz.

İş çevrenizdeki insanların hareketlerinden bugün rahatsızlık duyabilirsiniz ve yalnız kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Amirinizle bazı gereksiz tartışmalara girmeniz söz konusu olabilir.

Bugün elinizdeki imkanları değerlendirmek isteyeceksiniz ve bunu başarmak için de bazı harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalacaksınız. Yorucu bir gün geçirebilirsiniz bu konuda.

Gün içindeki bazı olayların gelişimi psikolojinizi olumsuz yönde etkileyebilir ve sağlık durumunuzda bazı sorunlar yaşamanıza sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maddi manevi şanslısınız. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilir hızla gelişen olaylar karşısında hızlı kararlar vermelisiniz. Maddi konularda hakkınız olan bir para sürpriz bir sekilde gelebilir. Özel yaşamınızda ise duygusal değil gerçekçi düşünmelisiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 13:44 Kova burcunda oluşacak Dolunay, isteklerimizi dilediğimiz gibi ifade etmek, eğitim, iş, yakınlarımızla alakalı konular üzerinde hakimiyeti sağlamak ve harekete geçmekten yanayız. Ancak bugün Venüs, Aslan burcuna geriliyor. Bizim de yarım kalan işlerimizi bitirmemiz, aceleye getirmememiz, bir daha üzerinde düşünmemiz lazım. Bu anlamda karşımıza bir takım bürokratik engeller çıkabilir ve uyulması gereken kurallar söylenebilir, şartlar istediğimiz gibi olmayabilir. Bu bizi sınırladığı için, canımızı sıkılabilir. Oysaki yapılması gereken, eksikler var mı, uygun mu değil mi diye bir araştırmak, bilgi sahibi olmaktır. Böylece daha rahat şekilde işlerimizi yoluna koyabiliriz. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan burcuna gerileyecek. Yakın çevrenizle olan ilişkiniz bu süreçte sadece kendinizi sevilir görmek üzerine kurulu ise, problemler çıkabilir. Kardeşlerinizle alakalı anlaşmazlıkların giderilmesi adına, ortaklaşa hareket edilmesinde yarar var. Başka bir yere taşınmayı düşünüyorsanız veya başka bir yerde eğitim,anlamında gidilecekse, mutlaka yerinde görüp, duruma, şartlara bakmakta yarar var. Her şeyi gözünüzle görünüz, kulağınızla duyunuz öyle inanınız. Etrafınızdaki insanlar sizi, pek ilgiyle dinlemezlerse veya umursamazlarsa, sırf onların ilgisini çekmek adına aşırı gururlu tepkilerde bulunmayınız. Şunu bilelim ki, gerileme dönemi hepimizi etkiliyor. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini almalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Bugün, her konuda sağlığınızla ilgili özverili davranın.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki beş gün içerisinde, eğitim başlıklı konular ön plana çıkıyor. Eylül ayının ilk haftasına kadar, bu alanlardaki başlıklarda koşuşturmalar var.Yakın akraba ve kardeşlerle ilişkilerde de hassasiyetler yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararlardan ya da sarfettiğiniz sözlerden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Son derece mantıklı olmalısınız. Duygusallıktan uzak durun.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konuları hayatınıza taşıyabilir. Gerek yakın çevrenizde, gerekse uzak çevrenizde hassas birkaç gün geçirebilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin için sıradan bir gün olabilir. Özellikle sabah saatleriniz çok durgun geçebilir. Gün içinde düşünceleriniz çok berrak olacak. Bazı kararları rahatlıkla alabileceksiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz aile büyüklerinizi ziyaret edebilir ve onlardan bazı konularda çok değerli fikirler alabilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>