İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız. Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor.

Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla, bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak. Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir.

Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor. Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler  Ay-Akrep burcu seyriyle günümüz başlıyor. Saat 12:14 olana dek, kafanızın içindeki planları uygulamanızın önünüzde duran engeller sıkıcıdır. Bu durumda hayatı kendi akışı içinde ve size getirdikleriyle değerlendirmek çok daha mantıklı olacaktır. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, bir çok mesele üzerinde bazen abartılı düşünmenize neden olabilir. Yaptığınız planların dışına çıkıldığında, bir aksilik olduğunda veya bir şeylere zorlandığınızda lafınızı hiç esirgemezsiniz. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. İçinizdeki güven arzunuzu başkalarının desteğiyle hissetmeniz pek mümkün olmasa da, pozitif düşüncelerinizle kendinizi sakinleştirmeyi başarabilirsiniz. Birilerinin değerinizi  anlamasını beklemek yerine kendinizi mutlu edecek şekilde gününüzü planlayabilirsiniz. Saat 15:24 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle  her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek  istersiniz.  İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından  hiç mi hiç hoşlanmazlar. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü nedeniyle, ilişkinizle alakalı mevzularda özellikle iç dünyanızda her şeyi gereğinden fazla analiz edebilirsiniz. Hatta partnerinize belli etmeden, onun size uygunluğunu veya bir arada olmanızın sizin için ne anlam ifade ettiğini gözden geçirebilirsiniz. Ancak size bir sır vereyim. O da aynı şekilde bunu yapmakta. Yani her ikiniz de bugün birbirinizi incelemektesiniz. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, bizi anlayabilecek, derdimizi, sıkıntılarımızı anlattığımızda destek olabilecek kişilere ihtiyacımızı yükseltiyor. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor fakat sahiplenme duygunuz yüzünden, bir türlü bunu başaramıyorsunuz. Evrensel bir derinliğe sahip olduğunuz için, çevrenizde anlaşılmaz bir tablo çiziyorsunuz. Bugün yakın yollardan alacağınız haberlere şaşırmamalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstek ve ihtiyaçlarınızın karşılanabilmesi için baskı kurma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, bu durumda hiç beklemediğiniz bir an da ya da hiç beklemediğiniz şekilde köşeye sıkıştırılma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alan işler var. Ancak öğleden sonra karşınıza çıkabilecek öneriler düşüncelerinizi değiştirebilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki başarılar başınızı döndürüyor. Ancak aşk hayatınızda kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizdeki iletişim konusunda bir konu hakkında konuşurken ne diyeceğinizi iki kere düşünmeniz ve özellikle öfkelenme konusunda aceleci olmamanız faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri ve iletişimle ilgili problemlere açık bir günden geçmektesiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerilemesine başlayacak olan Venüs, aile hayatınızdaki çözülmemiş duygusal konuları hayatınıza taşıyacak. 31 Temmuz'dan eylül başına kadar, akrabalarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, Değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Amaçları idealleri olan doğruları için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızda ki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 34" R
Ay
Yay
21° 19' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 48"
Venüs
Koç
27° 51' 04"
Mars
Balık
27° 45' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 44"
Satürn
Balık
16° 20' 48"
Uranüs
Boğa
22° 12' 06"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 50"
Lilith
Başak
23° 03' 15"
True Node
Koç
15° 27' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>