İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıkamadığınız bir sorunu yeniden masaya koyuyorsunuz.Ama bu aynı zamanda kapanmış bir yarayı kaşımak oluyor. Bunu dikkat etmeniz gerekiyor. Haftaya dinlenmiş olarak giriyorsunuz. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu ararsanız size harika bir daveti olacak

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:05 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bunları bilmek isteriz. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Akşam saatleri, aşk hayatınızla ilgili konularda veya genel anlamıyla insan ilişkilerinde mantık, uzlaşıya açıklık, çözüm ve denge unsurlarını ön planda tutabilirsiniz. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince nazik davranmaya çalışsak da, birileri bizi anlamamakta ısrar edince zorlanıyoruz. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar konusunda bugün bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsin. İş arayışında olan bir İkizler burcuysan, alanın dışından gelecek teklifi geçici bir süreliğine kabul edebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, bugün alacağın kararlarla ilgili eşinden gelecek eleştirileri duymak seni pek mutlu etmeyebilir. Bu yüzden günün bir kısmı senin için heyecanlı ve gergin bir gün olabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin işiyle yahut kişisel yetenekleriyle ilgili yaşanacak gelişmeyi kutlayabilirsiniz. Yaptığın gözlemlerle, süregelen yorgunluğunun sadece sana has olmadığını anlayacaksın. İstemeden de olsa fevri davranışlarda bulunabilirsin. Fakat tepki gösterdiğin kişiler, bu durumu sineye çekmeyebilirler.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda alacağınız kararların geleceğinizi şekillendiren çok önemli adımlar olacağını unutmayın. Geçmişte yaşadığınız sıkıntılı günleri hatırlayarak motivasyonunuzu bozmamalısınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yapmış olduğunuz işlerinize odaklanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Detaylı ve farklı planlamalar yapma ihtiyacı duymanız mümkün. Hizmet verdiğiniz konularda dikkatli çalışmanız memnuniyeti arttıracaktır. Çalışma ortamınızda motivasyonunuzun yüksek olacağı bir gündesiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan İkizler erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Fakat, bu arada sakin olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Önemli ayrıntılara dikkat ederken endişeleriniz yüzünden karamsarlığa kapılabilirsiniz. Sevdiğinize anlayışlı davranın.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hoşgörülü davranmak size zor gelebilir fakat, biraz daha sakin ve anlayışlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkileri dengede tutmaya özen gösterin. Onların bazı davranışları moralinizin bozulmasına neden olabilir. Karamsar davranmayın.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>