İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gizli ve kuraldışı bir ilgi sizi heyecanlandırıyor. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. İstemekle yapmak aynı şey, deyip çıkış arıyorsunuz. Ama sizi bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetle olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kaldınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız hayra yorulmak isteniyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, yöneticiniz Merkürün desteğiyle ailenize olan desteğinizin işaretçisi olduğu gibi, titiz ve oldukça dikkatli şekilde meseleleri ele alacağınızı gösteriyor. Düzen çok önemli. Her şey yerli yerine konularak, işlerlik kazandırılacak. Bu sizi yorabilir. Fakat emin olunuz ki, bu Yeniayda verilen kararlar oldukça işinize yarar. Karışıklık ortadan kalkar, gereksiz her şey ayıklanır, temizlenir. Bu bir taşınmanın işaretçisi de olabilir. Ofiste çekmecelerin düzenlenmesi, organize edilmesiyle, rahatlarsınız. Eğer bir şey gözünüze hoş gelmiyorsa, onu değiştirmek, güzelleştirmek istersiniz. Çocuklarınız varsa onların hijyeni, eğitimi veya diğer önemli meseleleriyle ilgilenirsiniz. Bu Yeniaydahayatınız veya evinizle ilgili meseleleri halletmek, bu konularda yeni bir karar vermek için, 16 ve 21 Eylül tarihleri olumludur. Aşk veya çocuklarla ilgili konularda da, 23 Eylül sonrası faydalı enerjilere sahipsiniz. Sağlığınıza önem veriniz. Araştırmak, soruşturmak, web sitesi hazırlamak, bilgilenmek, kitap yazmak, mistizm, sağlıklı yaşamla ilgili faaliyetler bu Yeniayda ilginizi çekebilir. Bu konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. İnsanların sana uymasını beklemek için senin de biraz esnek olman gerekebilir. Katı kuralların sebebi ile eleştirilebilirsin. Atladığın önemli ödemeler bugün önüne gelebilir. Renkli, hareketli ve aynı zamanda bilgili insanların içinde olmakla mutlu oluyorsun. Sevdiklerine ufak tefek hediyeler alabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, ortak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ailenden birinin elde edeceği başarı gurur kaynağın olacak. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle yaşadığınız sorunlar üzerine fikirlerini açıkça dile getirmek isteyebilirsin. Haftalardır süren yuğun tempon, eklem ağrıları yaşamana sebep olabilir. Dinlenmek için kendine zaman ayırmalısın.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele vermeniz ve kendinizi fazlasıyla ortaya koymanız gereken bir zaman dilimi içeresindesiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bugün yeni kararlar almak için de uygun olabilir.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay, ailenize ve evinize ait konuları gündeme getiriyor olabilir. Önemli başlangıçlar ve bitişler söz konusu.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EN küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay ev ve aile yaşamınızda yepyeni bir düzene işaret ediyor. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Ayrıca bugün burç değiştiren Venüs fiziksel ve ruhsal açıdan kendinizi zinde ve sağlıklı hissedebileceğiniz bir dönemin müjdecisi.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Fakat, bu arada sakin olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Önemli ayrıntılara dikkat ederken endişeleriniz yüzünden karamsarlığa kapılabilirsiniz. Sevdiğinize anlayışlı davranın.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, ev ve köklerinizde derinden bir temizlik yapmanıza işaret ediyor. Aile toplantıları düzenleyip, ortak meselelere detaycı, analitik, eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşırsınız. Aile varlığının mali yönü ve paylaşım konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca aile üyelerinden birinin sağlığına özen göstermek ve bedensel ihtiyaçlarını gözetmek önemli olur.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>