İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz. Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek. Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz.

Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz. Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz.

Yaşadığınız bir problemde, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba, komşuluk türü ilişkilerde korumaya çalıştığınız birtakım dengeler var. Bu konularda karşılaşacağınız duygusal koşullanmışlıkların sizi etkilemesine izin vermemeniz gerekiyor. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Özgün görüşleriniz, kazanç kadar kayıp da getirebilir. Bu, ortaya koyacağınız tavra bağlı olacak.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Balık burcu seyri devam ediyor ve saat 13:27 itibariyle Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Bu görünüm, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen bireyin ne kadar arzulu olduğunu gösteriyor. Bu arzu yüreğinizin içinde öylesine etkili ki, artık kaybetmeye asla tahammülünüz yok. Düşlerinizdeki dünyayı istiyorsunuz. Önsezileriniz sizi yönlendiriyor. Bilinmeyen durumları, sizden gizlenenleri kolaylıkla fark edebilirsiniz. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde mecburiyetler bizi yorar. Düşlediğimiz bir dünyada, sıkıntılar son bulsun, kendimizi rahat hissedelim, işlerimiz yolunda gitsin, sağlıklı yaşayalım isteriz. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, toplumsal yaşamda karşılaştığımız insanlar ve yakın çevremizle aramızdaki ilişkilerde saygı, sevgi güven üçlüsü oldukça önemlidir. Hayatınızın anlamı ve geleceğiniz, planlarınız anlamında bazen iyimser düşünmekte zorlanabilirsiniz. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, maddi ve manevi değerlerimizi korumak, çıkarlarınızın farkında olarak yaşamak istediğimizi, kafamıza koyduğumuzu yapmaktan vazgeçmeyeceğimizi anlıyoruz. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, maddi ve manevi değerlerimizi korumak, çıkarlarınızın farkında olarak yaşamak istediğimizi, kafamıza koyduğumuzu yapmaktan vazgeçmeyeceğimizi anlıyoruz. Çünkü güçlü olmanın insanı her türlü kötülükten koruyacağını düşünebiliriz. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzursuzluğunun nedeni uykusuz kalman olabilir. Hayatındaki problemlere karşı gardını alacaksın.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamın hızlı koşuşturması içinde kendinizi unutmadan hareket etmeniz manevi açıdan güçlenmeniz açısından önem taşımaktadır. Bu noktada kendinizi rahatlatacak sportif faaliyetlere katılmanız ve seyahat planları hazırlamanız bir müddet kendinizi toparlamanız açısından faydalı olacaktır.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha farklı planlar yapabilirsiniz. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Annenizle, ailenizle ilgili konular da gündeme gelebilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar başarı çok yakın.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Bugün huzursuzluğunun nedeni uykusuz kalman olabilir. Hayatında var olan problemleri sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyanlara karşı gardını alacaksın. Yapıcı gelişmelere o kadar ihtiyacın var ki gelen telefonla sevince boğulacaksın. Arkadaşların ve aşk hayatındaki belirsizlikler de yavaşça ortadan kaybolmaya başlıyor. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınızda köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Evde yapacağın değişikliklerin ve ihtiyaçların listesini yapacağın bir akşam geçirebilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızalanlarınıza olumlu yansırken, kafanızdaki planları uzun vadeli devreye sokabilirsiniz. Başkaları için yapmak zorunda olduklarınız konusunda kafanızı net tutun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinle sezgileri ve hisleri bir potada eritme zamanı. Ebeveynlerin ihtiyaçlarını gidermek ve onlara destek olmak bugün temel konununuz olabilir. Sanatsal veya spiritüel konularla ilgilenen biriyle tanışıp, etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizi mutlu eder. Pratik fikirlerinize herkesin ihtiyacı var.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 19" R
Ay
Kova
29° 53' 11"
Merkür
Koç
18° 03' 06"
Venüs
Boğa
04° 03' 47"
Mars
Koç
01° 38' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 18"
Satürn
Balık
16° 47' 29"
Uranüs
Boğa
22° 29' 23"
Neptün
Balık
28° 58' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 54"
Lilith
Başak
23° 36' 49"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>