İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özlem çektiğiniz bir konuda yeni duyumlar sevinçleri ve bu sevinçlerin yanında akılda hiç olmayan yeni planları getirebilir. Bugünlerde ikili görüşmelerin sizin için fazlaca önemi var. Bu görüşmelerde, inisiyatifi belirleyen konularla ilgili özel hazırlıklar gerekebilir. İletişim sorunu yaşayabileceğiniz şeklinde endişeler taşıdığınız kişiler sizi biraz şaşırtacak gibi.

8 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz, saat 00:58 Venüs-Neptün görünümüyle başlıyor. Kendinizi ifade edebilmeniz, kabul ettirmeniz, hataya düşmeden doğru kararlar verebilmeniz için aklınız başınızda olmalı. Dikkatli ve bastığınız yeri bilmeniz gerekiyor. Eğer mesleki anlamda doyuma ulaşmak, zirveye ulaşmak istiyorsanızseçimlerinizde yeteneklerinizi ve tecrübenizi mutlaka gözden geçiriniz. Günün akımlarını ve gelecekteki gelişmeleri takip ediniz. Acele kararlar vermeden önce iyice düşününüz. Saat 02:25 Ay-Venüs görünümü, şu aralar bir tatil programı düşünüyorsanız veya herhangi bir konuda yenilikte bulunmak istiyorsanız öncelikle bütçenize göre hareket etmenizde yarar vardır. Saat 05:08 Kova burcunda oluşacak sondördün, geçmişte yaşanmış ve bugüne dek henüz kapanmamış hesapların, içsel zorlanmaların ve baskıların üstesinden gelerek kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtma arzunuzdur. Ancak bu arzunuz çevrenizde bulunan bazı kişiler tarafından yanlış anlaşılabilir, sizi eleştirebilir ve haksız olduğunuzu söyleyebilirler. Görüştüğünüz bazı kişiler doğru insanlar çıkmayabilir, yanıldığınızı anlayarak üzülebilirsiniz. Bazen en yakınınızda bulunan kişiler sözleri ve tavırlarıyla sizi kırabilir, gücendirebilirler. Sondördün etkisi altında gerginliğe düşmemek için sakin olmanızda yarar var. Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, bizi anlayacak, sıkıntılarımızı veya düşüncelerimizi dinleyecek kişilere ihtiyaç duyarız. Bizi zorlayan, yoran, anlamamakta ısrar eden kim olursa olsun canımızı sıkabilir. Saat 15:50 Ay-Merkür görünümü, özgür ve kendimizden emin şekilde iletişimde bulunmanın, fikirlerimizi dile getirmenin işaretçisidir. İşlerinizin rast gitmesi ve gönlünüzün hoş olması dileğimle,

8 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetini kimseye ispat etmek zorunda değilsin ama ufak açıklamalar yapmak zorunda kalabilirsin.

8 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda hareketli ve bir o kadar da heyecan yaşatıcı etkiler devrede. Partneriniz sizi şimdiye kadar belki de kıskançlıklarıyla çok bunalttı ve üzerinizde gereğinden fazla baskı uyguladı. Ancak şimdi size ihtiyacınız olan sevgiyi tam anlamıyla göstereceği zamanlar geldi. İlişkinizi monotonluktan kurtarmak için atacağınız küçük adımlar karşı taraftan takdirle karşılanacaktır.

8 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde daha fazla konu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için takım çalışması yapabilirsiniz. Bugün farklı konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken konular için daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Ani yolculuklar planlayabilirsiniz. Duygusal konularda değişim yaşayabilirsiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısında yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Güçlü, etkileyici kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz, ikna edici konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak ilişkiler söz konusu olduğunda yanılsamalara, aldatıcı durumlara bugün daha fazla dikkat etmelisiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayat görüşünüz, kuracağınız doğru ilişkilerle destekleniyor. İşlerinizden istediğiniz sonuçları alacaksınız. Çevrenizdeki insanlar size yardım etmek için çabalayacak.

8 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaşlarınızla ortaklık konularına masaya yatırabilirsiniz. Tek başınıza üstlenmeye cesaret edemediğinizprojeleri için dostlarınızlabirliği kurmayı tercih edersiniz. İşe başlamadan önce her detayı gözden geçirmeyi sakın ihmal etmeyin. Ani başlayıp, ani biten duygusal bir ilişki kapınızı çalar. İnternet üzerinden yapacağınız alışveriş dikkat etmelisiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eşiniz veya sevgilinizle olan ilişkinizde ılık rüzgarlar esebilir. İkiniz de hoşgörülü ve sabırlı olabilir, diyaloglarınızda diğerinin söylediklerini net biçimde anlamak ve derinlemesine değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.

8 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>