İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün telefon trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Ondan fazlasıyla etkilendiniz. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen şeyler oluyor.

İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz. İçtenliğiniz ve doğallığınıza bütün kapılar açık.

Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor. Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz.

Potansiyel aşk ilişkiniz, bazı alışkanlıklarınızı bırakmamanız halinde bir anda hayal olabilir. Ama bu kez hislerinizi ve mantığınızı iyi dengeleyebilecek gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne neşeli başladınız. Kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz. Bu soğuklarda yaşadığınız sıcak ilişkiler, yorgun bedeninizi yeniden ayağa kaldırmış gibi görünüyor. Mutluluğunuz hafta içi de sürecek. Yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay, kolay çıkamayacağını hissedeceksiniz. Çok yaklaştığınız fırsatlarınız olabilir, şu günlerde uyanık olmanızda yarar var.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:08 Venüs-Mars görünümü, parasal konularda ve çalışma hayatımız, sağlığımızla ilgili meseleler üzerinde ciddiyetle durmamızı sağlıyor. Hayatla bağımızı güçlü tutarak ve hedefimizin bilincinde olarak hareket edersek, zorluklar bizi yıldırmaz. Bilakis daha istekli kılar. Saat 03:47 Ay-Satürn görünümü,araştırmaları, sağlıkla ilgili tetkikler, finansal konular üzerinde etkili olup, başarılı şekilde düzenlememizi sağlayıcıdır. Saat 08:36 Güneş-Mars görünümü, borçlanma konusunda son derece dikkatli davranmanız gerektiğini gösteriyor. Siz bir sıkıntıyı geride bırakmak, bir yatırım yapmak, en azından şu andaki sıkışıklığa bir çare bulmaktan yanasınız. Ancak bu borçlanarak olmamalıdır. Çünkü dünyanın bin bir türlü hali var. Benim tavsiyem gücünüzü aşmadan akıllıca bir planlamada bulunmak, zamanlamayı iyi yapmaktır. İşte planlamalar için bu görünüm gayet olumludur. Uygun bir çözüm yolu bulunabilir. Burada sözünü ettiğim konu, bir sıkıntıdan kurtulmak için bir başka sıkıntı içine girmemenizdir. Miras, hukuk, eşinizin maddi durumuyla ilgili işlerle yakından ilgilenebilirsiniz. Saat 22:39 Ay-Neptün görünümü, yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Bugünümüz dünden daha güzel, yarınlarımız daima güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük arzular duymaya başlıyorsunuz. Yakınlarınız ve arkadaşlarınızın tavsiyeleriyle karşılaşacaksınız. Ancak, bunlara fazla itibar edeceğiniz söylenemez. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek çok daha yoğun, sıcak ve doyurucu olacak.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal, hukuki ve devletle ilgili olan konularda geçmişte yapmış olduğunuz aynı hatalara düşmemeye özen gösterin. Trafikte ve yolculuklarda gasp, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi konulara karşı çok dikkatli olmalısınız.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda destek görebilirsiniz. Çevrenizdekilerle paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani seyahatler görünüyor hayatınızda. Bu seyahat özel yeteneklerinizi sergilemenizi sağlayacak. Maddi konumunuzda artış olması her alanda rahatlamanıza sebep olacak.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü yapınızla işlerinizi kolayca toparlayacaksınız. Hafta başında karşınıza çıkan önemli fırsatları değerlendirmenin zamanı geldi. Harekete geçmekten çekinmeyin.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. İlişkilerinizde tutku ve ihtiras ön plana çıkar. Özel hayatınızdaki bir takım şeyleri takıntı haline getirmekten kaçının. Partnerinizle aranızdaki libido enerjisi artar. Diğer yandan ortak kazançlar alanında büyük gelir elde etmeye açık bir gün. Büyük harcamalardan kaçınmalısınız.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelirken beslenmenize, sporunuza, günlük program ve diyetinize her zamankinden fazla dikkat edebilirsiniz. Detaylara özen göstermek zorunda olabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 39" R
Ay
Balık
17° 45' 15"
Merkür
Koç
18° 47' 23"
Venüs
Boğa
05° 35' 40"
Mars
Koç
02° 35' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 46"
Satürn
Balık
16° 53' 48"
Uranüs
Boğa
22° 33' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 03"
Lilith
Başak
23° 45' 05"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>