İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayati bir kararın eşinde sayılabilirsiniz. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak. Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var gibi görünüyor.

Birinin, gereksiz takıntılarla sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız.

Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler de pek akıllıca görünmüyor.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu söyleyenler sizi yanıltıyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Maddi ve manevi değerlerimizi korumaya çalışacağız. Bu enerji, yaşam biçimimiz, birlikte aynı ortamı paylaştığımız insanlarla aramızdaki uyumun önemini işaret ediyor. Kendine güvenmenin önemini hatırlatırken aynı zamanda gerçekçi düşünmenin de altını çiziyor. Saat 12:02-15:40 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Yardımlaşma, olumlu düşünme, sanatsal çalışmalar için bu süre gayet faydalıdır. Saat 15:40 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edersiniz. Geleceğiniz, planlarınız ve hedefiniz doğrultusunda ilerlersiniz. Gayet açık ve net biçimde, -ben bu yönde gidersem şu sonucu elde edebilirim diye fikir yürütebilirsiniz. Sizi mutlu edecek haberler almanız ve güzellikler yaşamanız dileğimle,

11 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal bazı meseleler karşısındaki duyarlılığın seni epey düşündürecek.

11 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden beklediğiniz maddi destekler onlar tarafından haklı olarak algılanacak ve uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sıkıntılar hiç beklenmedik bir şekilde lehinize çevrilecektir. Kariyerde ise çalışkanlığınız ve pratik zekanız sizleri bir adım daha öne çıkartacaktır.

11 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimden kaynaklı aksaklıklar olabilir. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

11 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu size iyi gelecek.

11 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz işiniz üzerine düşerken bazılarının gününü gün ediyor olması sizin için anlaşılır değil. Sinir olduğunuz konuların üstünü kapatmasını bileceksiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatlerinde Ay Balık burcunda boşlukta kalacağı için,hayatınızda sonlanmalara açık bir gündesiniz.İşten ayrılan yöneticileriniz nedeniyle hüzünlenebilirsiniz. Enerjinizi toplayıp, yeni başlangıçlar için harekete geçmeyi haftaya bırakmanız doğru olur. Evlenmek, ev almak, yeni bir yaşam düzeni kurmak için içinizdeki dürtünün farkına varın. Balık

11 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

11 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 50"
Ay
Kova
27° 48' 46"
Merkür
Koç
17° 58' 19"
Venüs
Boğa
03° 53' 00"
Mars
Koç
01° 31' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 46' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 25"
Lilith
Başak
23° 35' 51"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>