İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Bunu dikkate almanızda yarar var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz ve tek başınıza kotaramayacağınız projenizde yalnızlık belirtileri var. Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bu işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için, belli problemli insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz. Atacağınız adımların öncesinde tekrar düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba günün ilk etkili görünümü, saat 04:11 Ay-Güneş arasında oluşacak. Yeni girişimlerde bulunma açısından etkili bir enerjidir. Toplumsal konular üzerinde bir hayli durursunuz. Özgür seçimlerde bulunmak istersiniz. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, bizi anlayacak, sıkıntılarımızı veya düşüncelerimizi dinleyecek kişilere ihtiyaç duyarız. Bizi zorlayan, yoran, anlamamakta ısrar eden kim olursa olsun canımızı sıkabilir. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünüm etkisinde, parasal konularda endişeli olabilirsiniz. Olayları fazla büyütür ve ani kararlar vermeye kalkışabilirsiniz. Birilerinin desteğine fazlasıyla ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz için, kurtarılmayı bekleyen bir kişi gibi, başkaları üzerinde baskı kurmaya kalkışabilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, planlarınızı tekrar gözden geçirerek kendinize uygun bir yol çizmenizdir. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü, içimizi kemiren, bizi rahatsız eden konulardan uzak kalmak, bedenimize-ruhumuza iyi gelene yönelmektir. Sanatla uğraşmak, sevdiklerimize zaman ayırmak, kendimize özen göstermek bu enerjinin etkisinde kolaylaşır. Dedikodulardan, boş konuşmalardan, her şeyi negatif ele alan kişilerden uzak dururuz. Güvenebileceğimiz kişilerle bağlantı kurarız. Cinselliği sadece bedeni değil, ruhsal açıdan güçlendirici bir olgu olarak görürüz. Finansal güvence son derece önemlidir. Bizi destekleyen, sırtımızı sıvazlayan kişiye yöneliriz. Hayatımızı garanti altına almak isteriz. Saat 17:55-21:39 arasında boşlukta kalacak Ay etkisinde, düşüncelerinizi özgürce ifade etmekte zorlanırsınız. Yenilikte bulunmak yerine, yarım kalan işlerin bitirilmesi veya boşluk sonrası uygulanacak olanların gözden geçirilmesi anlamında ise son derece yararlıdır. Böylece bu zaman dilimi yararlı bir şekilde değerlendirilmiş olur. Saat 21:39 Ay-Balık burcunda seyrine başlıyor. İnsan, dinlenmek istiyor. Sorumluluk yoruyor. Mesleği sanatla alakalı olanlar için gayet olumludur. Sizi yakından ilgilendiren konularda yaratıcı düşünmenizi sağlayan bu enerji, her alanda tatmin olmak isteğinizin de göstergesidir. Tartışmalardan, baskılardan bugün uzak durmaya çalışabilirsiniz. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevecenliğin, çevrenin motivasyonunu artıracak. Ailenle yapacağın konuşma planlarını değiştirebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda oluşan ve aniden beliren sürpriz adımlara karşı dikkatli olmalı, geleceğinizi tehdit eden hiçbir davranış içinde bulunmamalısınız. An itibariyle belki sizi cezbeden bir hareket olabilir fakat bunun bedelini sonradan ödemek durumunda kalabilirsiniz. Bu gibi hayatınızı tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalısınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile arasında iletişim sorunları gündeminize gelebilir. Ancak bu durumu ertelemek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Biraz yalnız kalıp düşünmek faydalı olacak. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Para ile ilgili iyi haberler alabilirsiniz. Bugün duygusal alanda daha pozitif olmaya bakmalısınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal desteklerinizde sorunlar oluşabilir. Ego sürtüşmelerinden mutlaka uzak durmalısınız. Bir insana karşı derinden ve gizli bir hoşlanma duyabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni insanlar tanımak ve grupların içine katılmak gelecekle ilgili vizyonunuzu değiştirir. Hayatın bazen riskli, sürprizli, heyecanlı tarafını da deneyimlemek size enerji verecektir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>